|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
gülün adı
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı gülün adı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: lütfen yardım:( (öksürük)Gönderim Zamanı: 20 May 2015 Saat 13:38 |
|
Doktor bey...sizi yaklaşık dört aydır tanıyorum yani 1,5 yaşındaki oğlum ilk ağır ateşli bronşioiltini geçirdiğinden beri..size o kadar çok yazdım ki okadar çok çaresiz kaldımki anlatamam..kadir bey oğlum bi türlü iyileşmiyor:(size sıkıntılarımızı topluca ta 4 ayın başından beri yazıcam beni sabırla okuyup dinleyeceğinize eminim..ilk önce şubat gibi ara ara öksürük boğaz enfeksiyonu nezle gibi iç içe şikayetlerimiz vardı sonradan 40 larda ateş ve gece öksürüğü olunca bronşoilt teşhisi aldık klomaks 6 iğne ventolin kullandıktan sonra 10 günlük bi iyileşme ve sonrdadan tekrar bronşiolit benzer ilaç kullandıktan sonra kalan hafif hırıltı ve ciğredeki hafif lekenin kaybolması 1 ayı buldu ama o dönemden bu döneme yorulunca bazen uyurken olan öksürüğümüz hiç bitmedi..vede en önemlisi 3 aydır bitmeyen geniz akıntısı...ve dün itibariyle gene ateşi var 37 buçuklarda ara ara kuru öksürük( özellikle uyurken) doktor bey gerçekten aylardır acı çekiyorum psikolojim berbat,hayattan koptum:((napiyim yarın hastaneye götürcem büyük ihtimalle sinüzit diyecekler anti biyotik başlıcaklar yada gene bronşiolit :((lütfennn bana ii bişey söyleyin astım olması fikrinden aklım çıkıyo..ii olacak diyorum ama oğlum hep öksürüyo...inanın çaresizim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 May 2015 Saat 20:07 |
|
Illaki bir sey yapacaksaniz; bir "Kan Sayimi" yaptirin. WBC:17.5'dan dusuk gelirse, Grip demektir.Yuksek gelirse; Antibiyotik gerekir.
Basiniza gelen butun olumsuzluklar, o uyguladiginiz, abuk-subuk tedaviler yuzundendir. O Astim ilaclari, o antibiyotiklero igneler yapilmasa idi, bu kadar macera yasamayacaktiniz. Okumaya devam edin. bugunden geriye dogru, butun mailleri okuyun. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|