|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ayışığı81 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 75 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ayışığı81
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Haz 2015 Saat 11:20 |
iyi gunler Kadir Hocam. Oglum 28 mayis persembe ishal oldu ilk yaptigi kaka su gibi normal renkteydi.Cumartesi gununden beri ise beyaza yakin bej rengi.parlak yagli gibi kaka yapiyor bazen daha gevsek bazen biraz daha kivamli ama su gibi degil.su gibi sadece ilk gun bir kere yapti. Bu gune kadar iki kere kustu.karin agrisi ve halsizligi var. Ondan once bende ishal olmustum ben sadece bir gun beyaz kaka yapmistim. Sizce bu kaka hala ishalden mi beyaz ne yapmaliyim? Cok tesekkurler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118980 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Barsaklara "Safra" atilmadiginda, kaka beyaz renkte olur. Ishal gectikten sonra, normal, yagli-yumurtali gidalar yemege basladiktan sonra, kaka rengi eski halini alacak. Ishallerde ESKI USUL, sacma-sapan diyetler kullanmayin... Caniniz neyi severse onu yiyin.
|
|
![]() |
|
Ayışığı81 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 75 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ayışığı81
Cok tesekkurler Hocam...Zaten hic bir sekilde ilac da kullanmiyoruz ishal oldugumuzda.diyet de yok sizden ogrendigimizden beri zaten ishalken bunlari yapmiyoruz.cok sukur.Yagli bile yemeye devam ediyor tam yagli kasar.sut.yogurt.hepsini yiyor bir et ve yumurta yemek istemiyor bende zorlamiyorum.sadece 4 gun surekli acik renk yapinca ve karni da cok agriyinca biraz telaslandim ?? tesekkurler kadir hocam iyiki varsiniz
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ayışığı81
süreci merak edenler için yazıyorum. Aynen kadir hocamın dediği gibi yemesinde hiç bir sınırlandırma yapmadım kaşar, süt, armut, yoğurt ne isterse... hiç bir ilaç kullanmadım.6-7 gün surekli bej rengi kaka devam etti. sakın ne kadar çok sürdü diye telaşlanmayın...yoksa o kakadan başınıza ne işler açarlar hiiiiç belli olmaz. Aynı Kadir Hocamın dediği gibi ishal geçtikten bir kaç gün sonra renk normale döndü.
işte bilgi ve tecrübenin gücü taa Amerikadan hastayı görürcesine tehşis koydurtur... Bilgisizlikte burnunun dibindeki hastayı hastanede sürüm sürüm süründürür.... İyiki varsınız Kadir Hocam... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|