|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
dilek24 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 24 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Tem 2015 Saat 15:48 |
![]() |
|
![]() |
|
dilek24 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 24 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam merhabalar.daha önce de bize yardımcı olmuştunuz 6.hastalığımız konusunda.kızım 4 yaşında. 2 tane ortapediste götürdük yapacak birşey olmadığını 11 yaşına kadar gelişimini tamamlaması gerektiği söylendi. ama gittikçe yürüyüş bozuluyor sanki.bacakları çok güçok güçsüz.parkta tırmanırken zorlanıyor.çok tuaf yürüyor.video da çektim ama gönderemedim.bize bir çare
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hocam rontgen cektiler kalca aci derecesinde problem var dendi.bu aciyi olcmekicin biyere yonlendirdi ortapedist.ama baktirmadim.sizin fikriniz cok onemli.dilerseniz yuruyus videosunuda mailiniz varsa gonderebilirim.yururken dizden asagisi bacaklar biri bitarafa digeri bitarafa gidiyor.lutfen degerlendiriseniz cok seviniriz.duzelmezmi cok uzuluyoruz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118585 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Salak bunlar ya!!!! Bu yastan sonra; DKC(Dogustan Kalca Cikigi)mi olacakmis!! Ne acisi imis!!
Bariz X-Bacak var. 1 ay ara ile, toplam 2 Ampul Dvit3 icirin, bu yaz bol gunes gorsun, ayni resimlerden, Ekim ayinda tekrar gonderin. |
|
![]() |
|
tamam hocam cok tesekkur ederim.hemen yarin aliyorum.birde w seklinde oturuyor bebekluginden beri.bundan olmus olabilir mi.yada genetik olabklir mi bende hala w otururum.hafif dizlerim ice gider yururken.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118585 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Oturus sekli onemli degil. Siz vitaminlerini verin, zaten 2-3 ay sonra duzelmeye baslar.
|
|
![]() |
|
Hocam resim yollayamadim ama dediginiz tarihlerde d vitleri.verdim.duzelme yok neyazikki.fotoda gonderecegim en kisa zamanda
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|