Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Düşmeler & Çarpmalar & Yaralanmalar ve Ortopedi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - x bacak ve w oturuş
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumx bacak ve w oturuş

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
dilek24 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 24
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı dilek24 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: x bacak ve w oturuş
    Gönderim Zamanı: 01 Tem 2015 Saat 15:48
Yukarı Dön
dilek24 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı dilek24 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Tem 2015 Saat 15:54
hocam merhabalar.daha önce de bize yardımcı olmuştunuz 6.hastalığımız konusunda.kızım 4 yaşında. 2 tane ortapediste götürdük yapacak birşey olmadığını 11 yaşına kadar gelişimini tamamlaması gerektiği söylendi. ama gittikçe yürüyüş bozuluyor sanki.bacakları çok güçok güçsüz.parkta tırmanırken zorlanıyor.çok tuaf yürüyor.video da çektim ama gönderemedim.bize bir çare
Yukarı Dön
dilek24 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı dilek24 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Tem 2015 Saat 16:02
Yukarı Dön
dilek24 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı dilek24 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Tem 2015 Saat 19:49
hocam rontgen  cektiler kalca aci derecesinde problem var dendi.bu aciyi olcmekicin biyere yonlendirdi ortapedist.ama baktirmadim.sizin fikriniz cok onemli.dilerseniz yuruyus videosunuda mailiniz varsa gonderebilirim.yururken dizden asagisi bacaklar biri bitarafa digeri bitarafa gidiyor.lutfen degerlendiriseniz cok seviniriz.duzelmezmi cok uzuluyoruz
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118585
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Tem 2015 Saat 00:02
Salak bunlar ya!!!! Bu yastan sonra; DKC(Dogustan Kalca Cikigi)mi olacakmis!! Ne acisi imis!!
Bariz X-Bacak var. 1 ay ara ile, toplam 2 Ampul Dvit3 icirin, bu yaz bol gunes gorsun, ayni resimlerden, Ekim ayinda tekrar gonderin.
Yukarı Dön
dilek24 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı dilek24 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Tem 2015 Saat 00:21
tamam hocam cok tesekkur ederim.hemen yarin aliyorum.birde w seklinde oturuyor bebekluginden beri.bundan olmus olabilir mi.yada genetik olabklir mi bende hala w otururum.hafif dizlerim ice gider yururken.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118585
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Tem 2015 Saat 00:29
Oturus sekli onemli degil. Siz vitaminlerini verin, zaten 2-3 ay sonra duzelmeye baslar.
Yukarı Dön
dilek24 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı dilek24 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Kas 2015 Saat 18:05
Hocam resim yollayamadim ama dediginiz tarihlerde d vitleri.verdim.duzelme yok neyazikki.fotoda gonderecegim en kisa zamanda
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.