|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ezl12 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mar 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 108 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Eki 2015 Saat 23:47 |
Hocam merhaba, kızım 1,5 yaşında 10,5 kilo gunde 5 damla monovit d veriyorum gayet hareketli görünüs olarak hiç bir sıkıntısı olmayan bir çocuk ancak bizim yaklaşık 1 aydır devam eden ishalimiz var yada ben ishal olarak düşünüyorum ateş yok gunde 2-4 arasinda cıvık halde yapıyor kakayı hemen farketmezsem bezden cıkıp kıyafetlerini kirleticek kadar cıvık idrarda problem yok su alımı oldukça fazla yalnız dis cıkaracak sanırım elleri sürekli ağzında ne bulsa ağzına sokuyor ordan mı mikrop kapıyor bilemiyorum iki gün ishal kesici ilaç reflor 250 mg verdim toparlandi bikaç gün sonra tekrar eskisine döndü doktora götürüp test istemeli miyim yada ne ladar beklemeliyim bir defa farklı bir sorum daha olacak kızım düstüğünde dişi dudağını kesti hafif bir şişlik oluştu gecer diye bekledim ancak cok zaman gecmesine rağmen alt dudağın bir kısmında şişlik kaldı dışarıdan bakıldığı zaman dahi kücük tepecik seklinde görünüyor geçmesi için yapabilecegim birşey var mı, teşekkür ederim.
Düzenleyen ezl12 - 31 Eki 2015 Saat 00:02 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118572 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Reflor: Ishal kesici ilac degildir!! Hangi aptal soyledi!!. Reflor sadece, barsak bakterileri ihtiva eden bir ilactir. Sadece; Antibiyotiklerin yaptigi ishallerde kullanilir.
Dudaktaki sislik icin, bir sey yapilamaz, kendiliginden zamanla duzelir. |
|
![]() |
|
ezl12 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mar 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 108 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam refloru cocuk dr u vermisti peki bu durumda birsey yapmamiza gerek var mi ben kendiliginden geçecek diye uzun suredir bekliyorum gecmedigi icin endiselenmeye basladim ancak dr a goturdugumde de bu tarz ilac verince guvenemiyorum yine de tahlil yaptirmami onerir misiniz
Düzenleyen ezl12 - 31 Eki 2015 Saat 11:45 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118572 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1.5 yas cocugunda, gunde:7 defa kaka'ya kadar normaldir.
Kilo alimini takip edin, kilo aldigi surece ciddi bir hastalik yok demektir.. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 31 Eki 2015 Saat 17:31 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|