|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
edaabca ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nis 2014 Konum: ordu Durum: Aktif Değil Puanlar: 25 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Kas 2015 Saat 23:30 |
Hocam merhabalar,
Oğlum 4 gün ateşlendi dün iyiydi ateşi yoktu bugün dışarı çıkardım yine ateşli çok pişman oldum çok mutsuzum şu an keşke evde kalsaydım bir de bugün balgamlı öksürük başladı uykusunu etkliyor balgam söktürücü vermeli miyim? Saygılarımla,
|
|
Oglum herseyim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118588 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Grip geciriyor, SAKIN hicbir isimde; Allerji, oksuruk surubu gibi ilaclardan vermeyin... En iyisi; hic ilac vermeyin. Sadece Limonlu bal, Serum fiz ve ColdMix kullanin.
Istirahat sart. |
|
![]() |
|
edaabca ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nis 2014 Konum: ordu Durum: Aktif Değil Puanlar: 25 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok teşekkür ediyorum hariikasınız!!
|
|
Oglum herseyim
|
|
![]() |
|
Hocam merhabalar nasılsınız?
Oğlumun bugün balgamlı öksürükte 5.günü geceleri uyuyamıyor balgamdan ayrıca göğsünde hırıltı da var, doktora götürdüm antibiyotik vermezseniz bu hırıltı zatürreye çevirir dedi ben de ona çok güvendiğim bir doktor bunun grip olduğunu söyledi antibiyotiksiz atlatırsınız dedi her şeye antibiyotik veriyorsunuz zaten dedim,sonra 5 günlük balgam bronşit demektir üsteler,bu çocuk geçmişte zatürre geçirdi yine olur ama siz bilirsiniz sorumluluk kabul etmiyorum dedi. Türk doktorlarına güvenmiyorum evet ama çok korkuyorum bu hırıltı ve öksürük gerçekten bronşit mi acaba?Çünkü öksürük başlamadan önce 4 gece ateşlendi ateş geçti 5 gündür artan bir hırıltı ve öksürük var.Bana ne tavsiye edersiniz? En derin şükranlarımla, Eda,
|
|
Oglum herseyim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118588 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Oksurugu o tip doktorlarin verdikleri ilaclarla, kesmediginiz surece, hicbir sey olmaz...
Meslek hayatim boyunca hicbir hastamda oyle bir durum olmadi. Butun hadise, verilen ilaclar!!! Kullanmayanlar, pacayi kurtariyor. Bol buhar banyosu, Serum fiz yapin ve Vicks ve/veya ColdMix kullanin. Limonlu bali eksik etmeyin. |
|
![]() |
|
|
|
Oglum herseyim
|
|
![]() |
|
Çok sağolun hocam,
vicksi ayağının altına mı süreyim?
|
|
Oglum herseyim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Gogusune; findik kadar surun ve ustune 3-4 kat tulbent veya ufak havlu koyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|