|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sorgulayanne ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eki 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 77 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sorgulayanne
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 May 2016 Saat 16:10 |
İyi günler hocam,oğlum 18 aylık. 1 hafta önce sol gözünün altı hafif kızardı sonra şişti (gözkapağında sorun yoktu). Genelde gribin sonlarında gözleri şişer fakat bu defa burun akıntısı göz şişmesinden sonradan başladı. Çapak da var. 3 gün tobrased kullandım, iyileşme olmayınca ve iltihap artınca göz doktoruna götürdüm. DoktorEye-visol, vigomax, ciloxan pomad,refresh tears ve amoklavin şurup yazdı.Bugün gözünden kan da akmaya başladı ayrıca diğer gözü de kaşınmaya başladı. Çok ağlıyor ne yapmam lazım? İlaçları kullanmalı mıyım? Grip mi değil mi bilmiyorum iliadie gerek var mıdır sadece burun akıntısı var arada bir.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118684 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Istanbulda iseniz, Bir "Dunya Goz Hastanesi" ne gidin.
|
|
![]() |
|
sorgulayanne ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eki 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 77 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sorgulayanne
Hocam tekrar merhaba. Hastalık adenoviral konjonktivitmiş çünkü 1 hafta içinde hepimize bulaştı. 19 aylık oğlumun gözleri 3.haftada iyileşmişken birden sulanmaya başladı, burnu aktı ve hafif ateşi çıktı. AĞlayarak ellerini kulaklarına götürüyor. Evde iliadin vardı damlattım ağlamaya devam edince dolven verdim, belirttiğiniz ölçülere dikkat etmek üzere. Çok hafif ateşi var. Anlamadığım şu ateşi gripten mi yoksa kulağından mı kaynaklanıyor? Bactrim için erken mi?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sorgulayanne
Bu arada gözü için -viral konj.- flamex kullanıyoruz iliadinle beraber bir zararı olmaz değil mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118684 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teshis, dogru.. Bosu-bosuna ilac yuklenecekti.. Iliadin'i kullanin.. Grip; kulaga da vursa, goze de vursa; Iliadin DAMLA kullanin... (Sprey olmaz)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sorgulayanne
Hocam çok teşekkür ederiz kulağı iyileşti. bir sorum daha var. oğlum 3 haftadır adenoviral konj. için tedavi görüyor, gözleri büyük oranda iyileşti . son olarak flarex kullanıyorduk 4x1, 3 gün oldu. bugün oğlumun yüzünde sinek ısırığı gibi ama sinek ısırığı olmayan birkaç alerji belirdi, kortizona bağlı alerjik reaksiyon olabilir mi? Flarexi birden kesmem doğru olur mu?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kesebilirsiniz.. Hicbir sey olmaz. Kulladiginiz ilacin icindeki Kortizon, "Bobrek ustu bezlerine" etki edebilecek miktarlarda degildir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|