|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
goncagulk ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Kas 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı goncagulk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Oca 2017 Saat 13:17 |
Hocam, merhaba bir kaç haftadır 3,5 yaşındaki kızımın çok az da olsa işitmede problem olduğunu düşünerek KBB doktoruna gittim. 1,5 yaşındayken orta kulak iltihabı yaşadık ve yalnızca iliadin ve bactrim ile atlatmıştık. Fakat ondan sonra kulakta bir hassasiyet oluştu. Kışın zaman zaman kulak ağrısı çekiyor. Durumu İliadin damla ile atlatmaya çalışıyoruz. Bugün gittiğimiz dr. kulağında sıvı biriktiğini bununda işitmede problem oluşturacağını söyledi. Antibiyotik, alerji için burun spreyi, sudafed ve bir ilaç daha yazdı. İlaçları almadığım ve barkod sistemi olduğu için ayrıntısını bilemeyeceğim. Konu ile ilgili düşüncelerinizi merak ediyorum. Bu kulaktaki sıvı mekanik bir durum, burun açık olunca sıvı da azalmaz mı diye sorduğumda kesinlikle antibiyotik kullanılmadan o sıvı kurumaz dedi. Teşekkürler
|
|
Goncagul
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118671 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Kulakta hassasiyet yok!! Oztaki borusu bazi cocuklarda daha dar oldugundan, her Grip te kapanarak bu problemlere sebep olur. 2- SAKIN, verilen ilaclarin hicbirini kullanmayin, SADECE: Iliadin damla kullanin. 3- "Ne kurumasi"???? Laf!! Vucudumuzdaki butun bosluklarin( Orta kulak, Sinus, Karin zari, Kalp zari, Akciger zari) DAIMA, sivi salgilanir.. Bu borluklardan sivinin tahliye olmasini saglayan kanallar kapaninca problem cikar. Nasilda uyduruyorlar!!! SAKIN, antibiyotik kullanmayin... Meslek hayatim boyunca hicbir Orta kulak hadisesine Antibiyotik vermedim..Hicbirinde de bir ariza cikmadi.. duvarindan |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|