Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Grıp mı?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumGrıp mı?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Mamafi Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 204
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Mamafi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Grıp mı?
    Gönderim Zamanı: 19 Kas 2017 Saat 20:11
Hocam eşim 32 yaşında erkek. Salı günü ateş ve titreme ile beraber terlemek için sarınıp uyudu. Kısa süreliğine dışarı çıkmıştım o arada uyanmış doktora gitmek için evden çıkmış .ateşi 40’a yükselmiş geldiğimde asansörde kan ter içinde yarı baygın buldum. Sayıklıyordu hemde. Acile gittik doktor ağır grip geçirdiğini Faranjit olduğunu söyledi bir sürü de iğne verdi yaptırmadık. Faranjıtse bogaz ağrısı da yoktu. Baş dönmesi ve baş ağrısı şiddetliydi. ertesi gün kbb ye Gittik orada göğüs hastalıkları doktoruyla beraber bronşit olduğuna karar verdiler ki öksürük fılan da Yok. wBC de 14,5. Bir sürü ilaç da cabası. Bugün hala baş ağrısı ara ara devam edıyor. Tansiyonunu elektronik aletle ölçüyorum 9a 5 cıvarında. Eşim haftada bır kaç kez kamyonla 3-4 saatlık yola gıder. O zamanlarda başının ağrıdıgını ve bı boşluk yaşadığını söylüyor. Ben belkı tansıyon boyle düşüktür normalde dıyorum. 3 yıl önce de sinüs kisti amelıyatı oldu ıkı kez tomografı cekıldı. Şimdi nörologa gitmek istiyor. Beynımde bırsey mı var dıyor. Ben de gereksız yere mr tomografi çekerler aranma dıyorum sizin deyımınızle. Bıraz uzun oldu ama kusura bakmayın. Sızın cevabınıza göre dr a gıdecek. Ne dersınız hocam bu duruma?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118579
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Kas 2017 Saat 20:43
Influenza Gribi geciriyor.. Bu sen Grip asisi olmadimi???  
Grip asisi iste bu tip Gripleri onler, obur ivir-zivir Gripleri onlemez.
Siz Turk doktorlarina pek kulak asmayin.. Onlar her Atesli hastaya; Bronsit derler... Kargadan baska kus
bilmezler!
Hele su ATES bir gecsin, agri devam ederse, o zaman gitsin... 
Simdilik istirahat etsin, bol sivi gida alsin. 

Yukarı Dön
Mamafi Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 204
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Mamafi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Kas 2017 Saat 20:46
Olmadık hocam çoluk çocuk da dahıl. o gecırdı ama bızım hala olma şansımız var mı aşıyı. Siz hep uyarıyorsunuz:( teşekkür ederim hocam. Takıp edelım öyleyse

Düzenleyen Mamafi - 19 Kas 2017 Saat 20:49
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118579
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Kas 2017 Saat 20:51
Hemen olun..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.