Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Grip
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumGrip

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
pozitif84 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı pozitif84 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Grip
    Gönderim Zamanı: 28 Kas 2017 Saat 12:54
Merhabalar hocam.. kızım 51 aylık 10 gündür çok halsiz, iştahsız ve öksürüğü var. Öksürük ilk günlere göre azaldı ama geçmedi. Halsizliği geçmiyor normalde gündüz uyumuyordu, uyumak istiyor. Birkaç gündür Burun akıntısı da başladı. Ateşi en fazla 37.8 oldu ama genelde normal. Bugün doktora gittik artık dayanamadım. Wbc 12 çıktı. Akciğer filmi doktor çektirmek istedi ama ben çektirmedim. İyi mi yaptım bilmiyorum. Halsizliği ve uzun sürmesi beni tedirgin etti. Sizin öksürüklü hastalıkların değerlendirilmesi tablosuna göre sinüzit ya da grip ama ikisi de bu kadar kötü yapar mı

Düzenleyen pozitif84 - 28 Kas 2017 Saat 13:31
Elde etmen gecikirse sakın ümitsizlenme. "Allah'tan ümit kesmeyin." ayetini sıkça oku.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118588
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Kas 2017 Saat 05:09
Sakin o sahtekarin tuzagina dusmeyin.. WBC:11.19, kesinlikle antibiyotik gerekmez,
Eski maillerden, bu sarlatanlarin yaptiklari "CRP sahtekarliklarini" iyi ogrenin.. 

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.