|
burun tikanikligi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ersey ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ara 2017 Konum: usküdar Durum: Aktif Değil Puanlar: 67 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Ağu 2018 Saat 15:06 |
hocam iyi gunler 2 yasinda kizim aksam hic uyuyamadi burnu acayip tikandi bugun zeynep kamile gotrdum rihinfant diye bi damla yazdi eczaneye gittigimde szin iliadini tavsiye ettiginizi bildigim icin eczaneden iliadin MERCEK diye bi damla verdi eczaci.. 2 yas ustu kullanabilir diye bende eve gelince ikiser damla damlattim burnuna.. sonra szin eski maillwrini okudum iliadin pediatrk tavsiye etmissinz simdi ben bu iliadin mercek birakimmi devam edimmi hocam 2. sorum normalde ben xlear ve gold mix kullaniyorum xlear hakkinda ne dusunuyosunz merak ettim simdiden sagolun hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118598 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
MERC fabrikanin ismi… Ilacin ismi degil.. Ilacin ismini yazin!!! "xlear" hic duymadim, icerigini yazarmisiniz? Birde FIYATI ne?? - gold mix??? Herhalde; ColdMix demek istediniz..
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 15 Ağu 2018 Saat 19:38 |
|
![]() |
|
ersey ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ara 2017 Konum: usküdar Durum: Aktif Değil Puanlar: 67 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam anlayamadim ama burun damlasinin adi iliadin.. hocam xleari doktorlarda eczalarda tavsiye ediyo dogal bi urun icerigini unuttum iliadin burun damlasi zarar vermismidir kizima
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118598 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Iliadin DAMLA olacak… Sprey ise yaramaz.. Paraniz coksa; Xleari kullanin… Daha ne diyeyim!!! Alt tarafi "Tuzlu su"..... Dogal olmayan "Tuzlu su" NASIL OLUR KI!!! Hayret bir sey!! Millet halki kaziklamak icin neler uyduruyor.. Daha olmadi, evde hazirlayin.. 100ml suya 1 gram tuz atip, eritin.. Steril olmasi sart degil… DAMARDAN VERMIYORUZ!!! |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|