|
7.HAFTADA GRİP |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
tuna77
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: 7.HAFTADA GRİPGönderim Zamanı: 30 Eki 2018 Saat 00:23 |
|
Dr.bey yıllardır takipteyiz kolay kolay ilaç kullanmayız çocuklarada kendimizede. 38 yaşındayım 3 - 5 ve 14 yaşındaki çocuklarımla 7 haftadır grip geniz akıntısı öksürük bir gün ateş 39 oluyor aksam 4-5 gibi başlıyor ateş ilaçsız geçiştirip sabahı ediyoruz sabah sadece grip öksürük. Bu hafta kendimde inanılmaz bir öksürük afedersiniz geniz akıntısınan kaynaklı balgam boğazım kuruyor bir kaç dakika arkasına feci bir geniz akıntısı öksürük başlıyor. Kusana kadar öksürüyorum. 3 gündür gece yatmadan sinecod hap gündüz perebron içiyorum çünkü gece uykudan öksürerek uyanıyorum.bir saat yine öksürük. Ballı limon illadin tuzlu su buruna bunlar hiç bir işe yaramadı bu kez ne yapıp ne içecegiz şaşırdık. Geniz akıntısı kesilse herşey düzelecek ama yok kesilmicek gibi. Ne yapalım antibiyotiklik değiliz ama dayanamıyorum artık ev çocuk yemek onlarda aynı benim durumda 4 koldan koro halinde öksürüyoruz. Kusanımı ararsınız ağlayanımı :-9
|
|
|
77
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Eki 2018 Saat 05:32 |
|
Her iki oksuruk surubunu da sakin KULLANMAYIN!!! Sadece; Limonlu bal, Serum fiz ve ColdMix ile idare edin.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|