|
Göz sulanması |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Meryemm ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ara 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 44 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Ara 2018 Saat 15:52 |
Merhaba Hocam , 4 yaşındaki kızimin gozleri sulanmaya basladi , daha önceden boyle bir şikayetimiz yoktu
Dr gittik mikrop olduğunu söyledi damla verdi 3 gün kullanabildik ardından atesli hastalık geçirdi kullanamadik birkaç hafta sulanma yoktu ardından sikayet devam etti baska bir dr gittik alerjik dedi alerji damlasi verdi gecmedi sonra zylet damla verdi 10 gün kullandık , dr alerjik olduğunu mikrop olmadığını söylüyor Birkaç hafta sulanma Yoktu, ardından öpücük hastalığı geçirdi sabah gozu sis ve çapak icindeydi sürekli sarı cıvık birsey akıyordu Baska bir dr gittik Ciloxan ve terramycm verdi kullandık gecti o dr da burnu tikaliysa göz kanalı tikaliysa olur dedi Sonuç yine iyileştikten birkaç gün sonra göz sulanmaya devam ediyor , göz sürekli sulu degil , ara ara sulanıyor Artık saymaya başladım dun 5 defa sulandı , ama hergun sulanıyor , sabah kalkar kalmaz sulanıyor ve gün içinde devam ediyor , bu arada dun öksürük basladi sabah 2 gozu çapak icindeydi açamadı , bugun Tobraset damla başladım sıkıp göz dibini 10 defa mincikliyorum tabi önce burnu temizliyorum Kizim alerjik bir çocuk sut çoklu besin alerjisi bitti alerjik rinit basladi, ben işin içinden çıkamadım Bu sulanma alerjik mi kanallar tıkalı mi nasıl anlayabilirim ? Ekim ayından beri bu sulanma problemimiz geçmiyor. Aleejik Olsa zaditen göz damlasi iyi gelmezmiydi? Tıkalı olsa 4 yasından sonra göz kanalı tıkanır mi? Düzenleyen Meryemm - 09 Ara 2018 Saat 15:54 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118983 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bunlar; cidden, doktor filan degil!!! Viral enfeksiyonlar esnasinda, sedece burun boslugunda odem olmaz; Oztaki borusu civarinda olur ve Otit olusur, goz yasi kanallari cevresinde olunca, goz yasi akmalari olur.. EGER, daha ilk gun, Iliadin damla kullansa idiniz ve odemi geriletse idiniz, bu safhalara gelmezdiniz. Iliadin damla+Tobrased+ Masaj uygulayin.. Allerji ile hicbir ALAKASI YOK... Zira mevsim musait degil!!! Allerjiler; Polenler nedeni ile ILK BAHARDA, dokulen yapraklarda ureyen mantar sporlari nedeni ile de SON BAHARDA olur.. Kasim- Subat aylari arasinda, bu tip hastalarda allerji teshisini dunyada bir tek Turkiye'nin ahmak doktorlari koyarlar.. Goz kanali tikanikligi; yeni dogmus bebeklerde (bilhassa Sezaryen ile doganlarda) bile olur.. |
|
![]() |
|
Meryemm ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ara 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 44 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yanı ben zamanında iliadini düzgün kullansaydım bu raddeye gelmeyecekti , dogru anladım hocam Yalnız Eylül sonu 4 gün atesli hastalık geçirdikten 1 hafta sonra göz yası basladi Ama o atesli hastalıkta hic burun tıkanıklığı olmadı Hapşırik öksürük olmadı 4 gün Ateş sonra döküntü geldi, bir hafta sonra da göz sulanması basladi ve birkaç aydır sürüyor ve Bu süreçte virallerde burun tıkandı hep iliadin kullandim , kullandığım halde oldu, ben nerede yanlış yapmış olabilirim Bu arada benim ve kızımında toz alerjisi var buda etkili olabilir mi? Düzenleyen Meryemm - 10 Ara 2018 Saat 00:34 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118983 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mevsimde OLMAZ... Allerji yapacak, cicekmi varda poleni allerji yapacak?? Siz benim anlattiklarimi uygulayin VE eski mailleri iyi okuyun.
|
|
![]() |
|
Merhaba Hocam , dünden bu güne gıcık öksürüğü durmuyor aksama da Ateş 38 ,
Öksürük hapsirik gözlerde sürekli yas akıyor ve burun hic durmuyor sürekli akıyor bildigin cesme , durmuyor bogaz sabah dr gittik faranjit dedi ama akşam baktim beyazlaşmış iltihap var Gözler sürekli akarken göz damlasi bir ise yarar mi? Ben damlatıyorum ama anında oda akıyor Burnuna iliadin sikiyorum ama sürekli aktığı icin 5 sn dolmadan sumuk geliyor , fayda verir mi? İltihaplı Boğaza gelince yarin boğaz kültürü yaptiricam üremeye göre antibiyok kullansam ? |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bildigin Grip.. Turk doktorlari; ASLA Grip teshis etmezler, zira fazla bir getirisi yoktur.. Astim diyecek, Bronsit diyecek, veya; Farenjit deyip, Antibiyotik dayiyacak!! Ates(38 ustu olacak)+ Agizda PIS koku + Dilin tamamini kaplayan PAS tabakasi olacak, o zaman "Farenjit" denilebilir ve antibiyotik baslanir.. Bunlardan biri bile yoksa, Farenjit degil Griptir ve antibiyotik gerekmez. SAKIN; bogaz kulturu filan yapmayin, necip Turk laboratuvarlari, "Evvel-Allah" mutlaka bir seyler uretirler!!
|
|
![]() |
|
Hocam, gece ateşi 39,5 çiktı , boğazda zaten iltihap var , Sabah ateşi dustu ama aksama doğru kulağım agırıyor dedi
3 gundur 3x1 iliadin kullandım önceden doğru sıktığım ıcın kulak sorunu yasamazdık, bu sefer yanlış sıktım oturarak sıktım nasıl aklımda kaldıysa oturarak sıkılır diye ![]() ![]() calpol verdim, eli kulağından düşmüyor agliyordu. calpol vermeden atesıne baktım 37,5 du suan 5 saat geçti ateş yine 37,5 boğazda itihap ateş , birdaha iliadin kullanamazmıyım? bu arada böyle hastalık zamanları sinomarin burun spreyini günde 4-5 defa kullanıyorum , daha fazla ne kadar kullanabilirim? saat bası sıksam sorun olur mu? yada her sıktığımda her deliğe 2 puf sıksam ? Düzenleyen Meryemm - 11 Ara 2018 Saat 23:18 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kullanin.. Iliadin'i; agri gecerse, 3 gun, gecmezse 5 gun kullanabilirsiniz. Iliadin'in arkasindan Serum Fiz kullanirsaniz, Iliadin'in etkisi yokolur.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|