|
Grip |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ueray ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ara 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Oca 2020 Saat 19:35 |
Hocam 4.5 yasinda oğlumun pazar akşamından beri 38-39.5 arası ateşi vardı. 2 gündür geceleri daha ateşli geçiyor. Salı günü doktora götürdüm
Yoğun balgamı için asist ve aferin verdi. Kullanmadım. Ama dün krup gibi bir öksürüğü başladı. 2 3 nefes alıp kendini sikarak öksürüyordu. Bugün diğer doktora götürdüm. Faranjit veya krup olabilir dedi. Soguk buhar adrenalin buhar ve ağızdan dekort verdi. Eski maillerden bildiğim dekorun ağızdan bir isr yaramadığı. Peki adrenalin doğru tedavimi bildiğim cok sıkışık durumlarda kullanılıyor. Zaten cocuk tam soluyamadı ama öksürüğü dune göre rahatladı gibi.ayrica malum gribi ağır olduğu için enfluvir verdi. Gerçekten kafam çok karıştı artık. Sizce bizim durumumuz nedir.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118980 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bildigin Grip... Ama Turk doktorlari yeminli olduklari icin asla Grip teshis etmezler.. Demek hala : " asist ve aferin verdi. " Bu ilaclari yazan SALAK doktorlar var. Soyledim size.. Bunlar korku filmlerindeki canavarlar gibidirler. Zor olurlar, son sahnede; gomdugunuzde bile mezardan ellerini cikarip, pacanizi yapismaya calisirlar. Zira bu sahtekarlarin tek gecim kaynagi bu sarlatanliklardir. Adrenalin cok riskli bir ilacidir. Ama Turk doktorlari, cahilligin cesareti ile vara-yoga kullanirlar.. Ondan sonra da, "acilde cocuk niye aniden oldu??" diye merak ederler. SAKIN ilac/antibiyotik vermeyin, verilen ilaclarin hicbirini kullanmayin. Yazilan cevaplari IYI okuyun. |
|
![]() |
|
ueray ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ara 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam okuyoruz ama emin olun bu çok zor bir psikoloji. Çocukla her hastalıkta farklı bir durum öğreniyoruz. Peki biz adrenalini aldığımız için bir sıkıntı olurmu bu saatten sonra.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118980 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
"O" saatten sonra olmaz. Olsa idi o anda olurdu.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|