|
parmakta, burunda ve gözde iltihap |
Yanıt Yaz
|
Sayfa 123> |
| Yazar | |
kader
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 25 Ara 2019 Konum: türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 278 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: parmakta, burunda ve gözde iltihapGönderim Zamanı: 02 Nis 2020 Saat 10:15 |
|
hocam yıllardır sizin yazılarınızla büyütüyorum kızımı. Siteye yeni üye oldum. Yanlış yaptıysam affedin . bu soruyu sormadan evvel arşivdeki benzer konuları okudum. Bizimkinin daha komplike olduğunu düşündüm ve danışma ihtiyacı hissettim, Hocam dün kızımın el başparmağında kızarıklık ve şişlik vardı dokununca acıyor diyordu. Herhangi bir şey yapmadım. Bugün tentürdiyot alıp sürecektim. Fakat sabah uyandığında gözü kızarmış, şişmiş ve çapaklanmıştı. burnunda da uçuk gibi iltihap gibi bir şey çıkmış. yüzünün birkaç yerinde kızarıklık var. Ne yazık ki hafif ateşi de var. Ne yapayım hocam? Dediklerinizi harfi harfine uygularım.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(2)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Nis 2020 Saat 21:58 |
|
Goz ve burun resimlerini gonderin.
|
|
![]() |
|
kader
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Nis 2020 Saat 20:51 |
|
Düzenleyen kader - 26 May 2020 Saat 09:27 |
|
![]() |
|
kader
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Nis 2020 Saat 20:56 |
![]() |
|
kader
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Nis 2020 Saat 21:00 |
![]() |
|
kader
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Nis 2020 Saat 21:04 |
![]() |
|
kader
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Nis 2020 Saat 21:11 |
|
Hocam sizin görülmesi gereken rahatsızlıklarda fotograf göndermemizi istediğinizi biliyorum. sonunda başardım galiba. elindeki burnundaki yüzündeki ve gözündeki arazlar bunlar hocam. kuzenim eczacı dün eşim durumu anlatmış o da vigamox göz damlası 3*1/ parmak göz ve burun için dexrocin krem vermiş.
Fakat ben verdiği kremi parmağına sürmedim geçmişte yazmış olduğunuz bir cevaba bakarak çocuğa evde dr un daha önce yazdığı fakat kullanmadığım augmentin 400 başaldım sabah akşam 1 ölçek veriyorum.
|
|
![]() |
|
kader
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Nis 2020 Saat 21:25 |
|
umarım yanlış bir şey yapmamışımdır hocam. yüzündeki ve burnundakiler bir nebze hafifledi. parmağı da daha iyi. ateşi de yok. bu neydi ki hocam? bir gece içinde çocuk yara bere içinde kalmıştı. Cevabınız için çok teşekkür ederiz. Ben şimdi bu ilaçlara devam edeyim mi?dextrocin kremi parmağına sürmedim çünkü siz hadise doku içinde krem işe yaramaz demişsiniz daha önce benzer bir konuda... size güveniyorum hocam. ne derseniz odur.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa 123> |
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|