|
Dvit hakkinda |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Gunes05
Kıdemli Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Dvit hakkindaGönderim Zamanı: 17 Eyl 2020 Saat 15:34 |
|
Merhaba doktor bey kizim 5 yasinda bugun hastanemizde bulunan bir cocuk doktoru ile sohbet ederken kizima 1 ampul dvit icirdigimi soyledim 300000ıu tepkisi cok fazla oldu toksik etki olmustur niye boyle birsey yaptin kime danistin diye.gercekten bunlarda hekim ama insan sasiriyor boyle tepki verince
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Eyl 2020 Saat 16:14 |
|
Her zaman söylüyorum.. Türk çocuk doktorları; D vitamini eksikliği tedavisi hakkında hiçbir şey bilmezler.
SALAK olduklarından da bunca senelerden beri bu işi öğrenememişlerdir. Aşagıda bir hastamızda, D vit ampul sonuçları var. Bu sonuçları o doktorun gözüne sokun. Hocam verdiğiniz değerli bilgiler için size sonsuz teşekkür ediyorum. 17 aylık kızımın kaburga kemikleri için konusmustuk. 18 temmuz da 1 ampül dvit3 icirdim. 16 eylül de tekrar ölçüm yaptırdım. Daha önce hiç tahlil yaptirmadigimiz için doktor kan değerlerine de bakalım dedi. Sonucları yüklüyorum. Değerlendirirseniz çok sevinirim. |
|
![]() |
|
Gunes05
Kıdemli Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18 Eyl 2020 Saat 10:06 |
|
Bu dvit oncesimidir? Kizimin dvit oncesi 35 di degeri.
1 ampulun 4 yas icin toksik oldugunu soyledi doktor.eczacimizi bile 1 ampul icerse kisi rahat gecirir dedigi bir yerde doktorun toksik etki etmistir karacigeri bozmussun demesi bende sok etkisi yaratti.iyi ki carsiniz kasimda olcturup size yazacagim doktorum
|
|
![]() |
|
Mesli
Üye
Kayıt Tarihi: 17 Tem 2020 Konum: Denizli Durum: Aktif Değil Puanlar: 105 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18 Eyl 2020 Saat 11:55 |
|
Hocamın bahsettiği sonuçlar kızımın sonuçları. O yüzden yazmak istedim. Bu sonuçlar dvit3 ampul içtikten sonraki sonuçları. Daha önce hiç ölçüm yaptırmadım. 1 ampül içmesine rağmen degeri 39.8 çıktı referans aralığına ulaşamadı.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(1)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18 Eyl 2020 Saat 14:20 |
|
SAKIN Türk doktorlarının, D vitamini ile ilgili söyledikleri hiçbir şeye inanmayın.
"Bir yalan, kırk yalan getirir" sözünün en güzel örneği bu sahtekar doktorların bu şekil davranışlarıdır. Eskiden kandaki D vitamini seviyeleri ölçülemediği zamanlarda, bol keseden atıp-tutuyorlardı. Şimdi yalancıların mumu söndü ama hala "kuyruğu dik tutma uğruna" bu yalanlarında ısrar ediyorlar. Bunlar; bu sahtekarların son çırpınışlarıdır. Sizler, benim yazılarımı okuyun ve ona göre davranın. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|