|
Kızgın bi anne ve karın ağrısı... |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
SSGGKG
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Kızgın bi anne ve karın ağrısı...Gönderim Zamanı: 23 Eyl 2021 Saat 19:34 |
|
8 yaşıma kadar tavsiyelerinizle büyütüğüm kzım ptesi sabahı başlayan gelilp geçen lkarın ağrı nedeniyle okula gitmedi.
P. TESİ AKŞAMİ NERDEYSE HİÇ UYUMADIK. Bİ ARA KUSUNCA DEDİM İSHAL GELECEK SANIRIÖ ONUN SANCILARI. AMA SABAHA KARŞI ARTIK DAYANAMADI AĞRILARA DOKTORA GÖTÜRDÜM REFLÖR VE ZİNCROFT VERDİ. SADECE KARNINI MUAYENE EDEREK. EVE GELDİĞİMİZ ANDAN GECE YARISINA KADAR KOLLARIM KARNINI OVALAMAKTAN YORGUN DÜŞTÜ. BASKI RAHATLATIYORDU. SALI GÜNÜNÜDA BÖYLE GEÇİRDİK. KUSMA DAYANAMADIĞI GELİİP GİDEN KARIN AĞRISI. SALI GÜNÜ GECE YARISINA DOĞRU Bİ ACİL YOLU DAHA TUTTUK. KAN TAHLİLİ, RÖNTGEN VE BULANTI İLE İLGİLİ Bİ SERUM. TAHLİL VE RÖNTGEN TEMİZ DEDİ. SERUM BİTİNCE. APANDİS OLDUĞUNJ SANMIYORUM AMA SERUM BİTMESİNE RAĞMEN AĞRI DEVAM ETTİĞİ İÇİN ULTRASON İÇŞN ARAŞTIRMA HASTANESİNE GÖNDERDİ ÇOCUK CERRAHIDA BAKSIN DİYE. KARNI YUMAŞ DİYEN DOKTOR TAHLİLLERE BAKTI. NEDEN TAHLİLDE HONGRAM VE CRD DEĞERLERİ YOK EKSİK Mİ ALDINZ DEDİ. RÖNTGENDE GAZ GÖRÜNÜYOR.ÜÇ GÜNDÜR BÜYÜK TUVALATİNİ YAPMAYAN LIZIMA LAĞMAN YAPALIM DEDİ. . YENİ KAN TAHLİLİ İSTEDİ.BEN DE YOK HAYIR DEDİM. HEMEN ARAÇLA TAHLİL ALDIĞIMZ ACİLE GİTTİK. DOKTOR GİTMİŞTİ. BAŞAK Bİ DOKTORA DURUMU İZAH ETTİM YOK O DEĞERLERRE BAKILMIŞTIR. SEKRETER EKSİK VERMİŞTİR DEDİĞİ DEĞERLER YAPTIĞI ARAİTIRMA SONUCU BAKILMADIĞI ORTAYA ÇIKTI. SSİZ BENİMLE DALGA MI GEÇİYORSUNUZ DİYEREK KIZIMI HEMEN HASTANEDEN ÇIKARDIM VE ELİNDEKİ DAMAR YOLU APARATI İLE EVE GELDİM. PERŞEMBE AKŞAMI VE HAFİFLESEDE KARIN AĞRISI DEVAM EDİYOR. SADECE BİR KERE KUSTU BUGÜN. KAKASI NORMAL KIVAMDA AMA SARI RENKLİ. UZUN Bİ HASTALIK ÖYKÜSÜ OLDU. KUSURA BAKMAYIN. TAVSİYELERİNİZİ BEKLİUORUM. TEŞEKKÜRLER |
|
![]() |
|
SSGGKG
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Eyl 2021 Saat 19:45 |
|
Karnını ovalarken gurul gurul sesler geliyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Eyl 2021 Saat 20:18 |
|
Böyle ıvır-zıvır sebeplerle Türk doktorlara gitmeyin. Kusuyorsa; Emedur100 fitil, günde:2x1 kullanın.
SAKIN o verilen ilaçların hiçbirini kullanmayın. Arkadan ishal gelebilir.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 23 Eyl 2021 Saat 20:19 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|