Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kızgın bi anne ve karın ağrısı...
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kızgın bi anne ve karın ağrısı...

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
SSGGKG Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 28
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı SSGGKG Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Kızgın bi anne ve karın ağrısı...
    Gönderim Zamanı: 23 Eyl 2021 Saat 19:34
8 yaşıma kadar tavsiyelerinizle büyütüğüm kzım ptesi sabahı başlayan gelilp geçen lkarın ağrı nedeniyle okula gitmedi.
P. TESİ AKŞAMİ NERDEYSE HİÇ UYUMADIK. Bİ ARA KUSUNCA DEDİM İSHAL GELECEK SANIRIÖ
ONUN SANCILARI. AMA SABAHA KARŞI ARTIK DAYANAMADI AĞRILARA DOKTORA GÖTÜRDÜM REFLÖR VE
ZİNCROFT VERDİ. SADECE KARNINI MUAYENE EDEREK. EVE GELDİĞİMİZ ANDAN GECE YARISINA KADAR
KOLLARIM KARNINI OVALAMAKTAN YORGUN DÜŞTÜ. BASKI RAHATLATIYORDU. SALI GÜNÜNÜDA BÖYLE GEÇİRDİK. KUSMA
DAYANAMADIĞI GELİİP GİDEN KARIN AĞRISI. SALI GÜNÜ GECE YARISINA DOĞRU Bİ ACİL YOLU DAHA TUTTUK.
KAN TAHLİLİ, RÖNTGEN VE BULANTI İLE İLGİLİ Bİ SERUM. TAHLİL  VE RÖNTGEN TEMİZ DEDİ. SERUM BİTİNCE. APANDİS OLDUĞUNJ SANMIYORUM AMA
SERUM BİTMESİNE RAĞMEN AĞRI DEVAM ETTİĞİ İÇİN ULTRASON İÇŞN ARAŞTIRMA HASTANESİNE GÖNDERDİ ÇOCUK CERRAHIDA BAKSIN DİYE. KARNI YUMAŞ DİYEN
DOKTOR TAHLİLLERE BAKTI. NEDEN TAHLİLDE HONGRAM VE CRD DEĞERLERİ YOK EKSİK Mİ ALDINZ DEDİ. RÖNTGENDE GAZ GÖRÜNÜYOR.ÜÇ GÜNDÜR BÜYÜK TUVALATİNİ YAPMAYAN LIZIMA LAĞMAN YAPALIM DEDİ. . YENİ KAN TAHLİLİ İSTEDİ.BEN DE YOK HAYIR DEDİM. HEMEN ARAÇLA TAHLİL ALDIĞIMZ ACİLE GİTTİK. DOKTOR GİTMİŞTİ. BAŞAK Bİ DOKTORA DURUMU İZAH ETTİM YOK O DEĞERLERRE BAKILMIŞTIR. SEKRETER EKSİK VERMİŞTİR DEDİĞİ DEĞERLER YAPTIĞI ARAİTIRMA SONUCU BAKILMADIĞI ORTAYA ÇIKTI. SSİZ BENİMLE DALGA MI GEÇİYORSUNUZ DİYEREK KIZIMI HEMEN HASTANEDEN ÇIKARDIM VE ELİNDEKİ DAMAR YOLU APARATI İLE EVE GELDİM. PERŞEMBE AKŞAMI VE HAFİFLESEDE KARIN AĞRISI DEVAM EDİYOR. SADECE BİR KERE KUSTU BUGÜN. KAKASI NORMAL KIVAMDA AMA SARI RENKLİ. UZUN Bİ HASTALIK ÖYKÜSÜ OLDU. KUSURA BAKMAYIN. 
TAVSİYELERİNİZİ BEKLİUORUM. TEŞEKKÜRLER 

Yukarı Dön
SSGGKG Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 28
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı SSGGKG Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Eyl 2021 Saat 19:45
Karnını ovalarken gurul gurul sesler geliyor
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120650
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Eyl 2021 Saat 20:18
Böyle ıvır-zıvır sebeplerle Türk doktorlara gitmeyin. Kusuyorsa; Emedur100 fitil, günde:2x1 kullanın. 
SAKIN o verilen ilaçların hiçbirini kullanmayın. 
Arkadan ishal gelebilir.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 23 Eyl 2021 Saat 20:19
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.