|
Nefes sıkıntisi devami |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
ZeynepReyyan
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ZeynepReyyan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Nefes sıkıntisi devamiGönderim Zamanı: 24 Eki 2021 Saat 03:46 |
|
Hocam drlar bu halde çıkaramayız evde fenalasirsa hastaneye yetiştirirken sıkıntı yaşarsınız diyorlar kan değerleri bozuk nefes alış verişi hızlı ciğerler sıkıntılı diyorlar balgam doluymuş hiç bi ilaç kullanmadığım halde bu ciğerler nasıl tıkanır hocam.akciger röntgeni beklediğimizden iyi ama yarın dahada kötü olabilir bilemeyiz diyorlar kızım sürekli oksijen ve buharla verilen ilaçlardan çok bunaldı ağlayıp duruyo korktuğu için panikte yapiyo nefes al8s verişte.kaldiki kızım normalde de bize göre daha hızlı nefes alıp verir.atesi bir kere 38 oldu .onuda odanın sıcaklığına bagliyorum bidaha çıkmadı.hocam bi akıl verin nolur ben napiyim.imza verip cikayimmi yoksa bu tedavilere devammı edeyim.dr sordum teşhisiniz ne diye zatürre dedi viral zatürreden bahsediyorsunuz heralde ateşi yok kızımın dedim sizin msjlarınızdan biliyorum bu konuyu.evet ama ciğerler sıkıntılı diye bakteri gibi kabul edip tedavi ediyoruz dedi.kizim Normaldede bize göre daha hızlı nefes alıp verir dedim ya hocam kalple alakalı bi sıkıntı olabilir mi.cunku hiç dr ve hastaneyle işimiz olmadı bu zamana kadar sayenizde.kıymetli cevabınızı sabırsızlıkla bekliyorum hocam şimdiden teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 Eki 2021 Saat 05:01 |
|
Imza verip KACIN.. Yoksa cocugu daha kotu yaparlar.
Hicbir ilac vermeyin. Sadece arada bir; solunum sayisini kontrol edin.. Kalp ile hicbir alakasi YOK!
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|