Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Öksürük
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Öksürük

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
esşi Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 322
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı esşi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Öksürük
    Gönderim Zamanı: 29 Ara 2021 Saat 20:32
Hocam merhaba , bu konuyla ilgili yazılarınızı defalarca okudum ne yapılması gerektiğini biliyorum ancak uzun süren öksürük olunca insan ister istemez tedirgin oluyor. 10 gün önce 2 yaşındaki kızımız ateşlendi 2 gün süren ateş sonrası tam iyileşiyor derken 5 gün sonra bir daha ateşlendi ve bu sefer de öksürük başladı. 6 yaşındaki abisi kreşe gidiyor önce o hastalanmıştı çabuk toparladı. Ancak kızımız ikinci hastalandiğında 3 gece öksürükten uyuyamadi gece gündüz öksürdü gece öksürükleri azalmış olsa da kriz şeklinde gelmeye devam ediyor, bazen nefes alırken diğerlerinden hırıltı geliyor bal kimon SF, cold.mix vs dışında yapmamız gereken birşey var mı sıcak su buharı da yaptık ancak uzun sürmesi ve cigerden ses gelmesi tedirgin ediyor yorumunuz nedir hocam?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 121247
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Ara 2021 Saat 20:43
Ne mi yapacaksiniz??
1- ASLA Turkiye'de doktora gitmeyeceksiniz. ASLA onlarin verdigi (Astim, Allerji ve oksuruk suruplarini) 
kullanmayacaksiniz.
2- OKSURUGU KESECEK HICBIR GIRISIMDE BULUNMAYACAKSINIZ.
3- Yazilarimi okuyacak, hatta EZBERLEYECEKSINIZ.. 
Bilhassa; "Sahtekarligin 3 Safhasi" makalemi hic unutmayacaksiniz. 

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.