|
Kendim icin ( acil degil ) |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
saliç
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Kendim icin ( acil degil )Gönderim Zamanı: 30 Ara 2021 Saat 23:42 |
|
hocam ben 28 yasindayim yaklasik 10 yili askindir göz altlarimda minicik minicik nokta gibi yag bezeleri var bu neden olur bunun bi tedavisi varmi ? birde her banyodan sonra ve sabahlari yuzumu her yikamamda eger nemlendirmessem sanki yuzumde bi maske varmis gibi hissediyorum cildim cok kuru ama ayni zamandada cok sivilceye meilli bana onerebilcegnz birsey varmi cildiye drlarindan hic bir fayda gormedim
|
|
![]() |
|
saliç
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Ara 2021 Saat 23:47 |
|
Hocam birde yazmayi unuttum, allerset surup ile zytrec surup aynimi ? ikisininde etken maddesi stirizinyaziyor ama allersette kurdesenede iyi geldigi yaziyor ? zytrecde yazmiyor ? Veya benmi anlamadim bana bilgi verirmisiniz
Düzenleyen saliç - 30 Ara 2021 Saat 23:49 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 31 Ara 2021 Saat 02:51 |
|
Safra kesesi bozuklugu olabilir. Bir Dahiliye doktoruna danisin.
Her iki ilac da AYNI.. "Kurdesen" NE? Salakca bir Turk hastalik terimi.. Zyrtec firmasi daha ciddi bir firma oldugundan, boyle salakca tibbi terimlerini kullanmaz. Turk doktorlari, her turlu kasintiya, ya Kurdesen derler, ya da Mayasil derler. Bu gibi salakca terimleri kullanan doktor ve ilac firmalarindan uzak durun. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|