|
Ne yaptım ben |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Ayten1
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Ne yaptım benGönderim Zamanı: 22 Oca 2022 Saat 20:27 |
|
Ah hocam siz ne kadar kiymetlisiniz ve verdiğiniz bilgiler de öyle.her akşam soru cevaplarınızı okurum. ama ben bu gün nedense bir yanılgıya düştüm ve 3.5 yaşındaki oğluma dış röntgeni (herhalde panaromik di ağzına alıp etrafında 2 tür döndü cihaz ) çektirdim dışı şişmişti çocuk kliniğine götürdüm orada film cekmediler ama çok yüksek fiyata 3 saat sürecek bir genel anestezi altında tedavi önerdi ben de genel anestezi zarar verir diyerekden hem çocuklara hem büyüklere tedavi uygulayan bir diş hekimine gittim o da çekmem gerek önde 4 çürük diş var ama hangisini cekecegimi film çekmeden karar veremem dedi ve çekti yelek vardı boyunluk yoktu ben de yeleği bir az yukarıda tutmaya çalıştım.hocam sorun o ki çok mu zarar verdim yavruma.14 ayında bir yabancı cisim yutma tehlikesi ile röntgen çekilmişti.3 yaşında da yani Eylül ayında da grip için için ciğer filmi ceilmisdi .hocam sizin her yazınızı okuduğum halde niye böyle bir şey yaptım bilmiyorum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Oca 2022 Saat 02:41 |
|
Bu kadar sayida cekim ile bir sey olmaz..
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|