|
Geniz eti |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
efsunlu_bulutum
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı efsunlu_bulutum
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Geniz etiGönderim Zamanı: 31 Oca 2022 Saat 18:43 |
|
Hocam oğluma 3 yaşındayken geniz eti ameliyatı dediler yaptırmadım sizin bilgileriniz doğrultusunda, şu an 10 yaşında,gece ağzı açık uyuyor ,covid geçirdi aşı bulunmadığı dönemde,o zaman da hep tavsiyeleriniz elhamdulıllah yüksek ateşe rağmen ateş düşürücü bile almadan atlattık. Şimdi ise geceleri bazen altına kaçırıyor, işeme şeklinde değil ama avuç içi kadar olacak bir bölge ıslanıyor. KBB.ye gittik bugün 3ndoskopi yapıldı %60 almayı tavsiye ediyorum dedi dr.umuz. yaşanılan sıkıntının da bundan kaynaklandığını belirtti. Her gün yaşamıyoruz sıkıntıyı fakat son zamanlarda biraz arttı,tekrar okuyorum yazdıklarınızı ama yaş ve bu problemler de eşlik edince hâlâ geçerli mıdır aynı görüşleriniz diye merak ettim açıkçası,gelişme açısından korkutulan ve ameliyat olan arkadaşlarına tekrar eder demişler çocukları için. Abime de 30 sene önce yapıp,sizin dediginiz gibi tüp takmışlardı kulaklarına,benzer bir sıkıntı yaşarız diye de cekiniyorum. Bir de oğlum probiyotik aldığı günler idrar kaçırma olmadığını gözlemliyor,nasıl bir fayda sağlamış olabilir,gözlemi doğru mudur
Düzenleyen efsunlu_bulutum - 31 Oca 2022 Saat 18:46 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 31 Oca 2022 Saat 20:03 |
|
Gece yatmadan evvel su icmesin. Geniz eti ile alakasi yok, o geniz eti coktan kuculmustur. Bu yasta buyuk
olamaz. Yatarken YAN yatsin.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|