|
Igne sonrasi emzirme |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
seyla.gazi
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı seyla.gazi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Igne sonrasi emzirmeGönderim Zamanı: 10 Nis 2022 Saat 00:15 |
|
Hocam iyi aksamlar.dis cekiminden sonra yasadigim bazi sorunlar nedeniyle doktora gittim.bogazimin kotu durumda oldugunu soyleyip klindan 600 mg ampul uyguladi.penilisin alerjim var ve 2 yasinda bebegim var emziriyorum.doktor israrla bu igneyi uyguladi.12 saat emzirme dedi.ne yapayim hocam sutumu sagayimmi bu baganeyle birak dedi doktor ama ben qcikcasi neyapacagimi bilemedim
Düzenleyen seyla.gazi - 10 Nis 2022 Saat 00:16 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 Nis 2022 Saat 04:20 |
|
1- Antibiyotik, hele IGNE verildiginde, iki defa dusunmeniz sart.
Antibiyotik gereken durumda: ATES + Agizda pis koku + Dili kaplayan pas tabakasi olur. SAKIN bunlardan teki bile yoksa, o palavracilara kanmayin. 2- Penisilin allerjiniz olsa idi, son Penisilin uygulandiginda OLMUS olmaniz gerekirdi! Gene birileri sizi gaza getirmis!! Penisilin allerjisi gelismis bir kimsede, daha igne cilde deger degmez, sahis kaybedilir. 3- Sutten gecen antibiyotikler, kilonuz ile orantilidir. Misal: 50 kilo olsaniz, 600mg Antibiyotigin, 1 litre sute gecen miktari, 12mg dir. Turk doktorlarinin Temel Tip bilgileri son derecede zayiftir. Hic Farmakoloji bilmezler. Igne gerekiyorsa, sakin bu SALAKLARA kanip, sutunuzu sagmakla filan ugrasmayin, ayrica da, bebeklerin sut ile aldigi antibiyotik, mide de PARCALANIR. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 10 Nis 2022 Saat 04:21 |
|
![]() |
|
seyla.gazi
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı seyla.gazi
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 Nis 2022 Saat 07:24 |
|
Hocam bahsettiginiz ates pis koku pas olayi mevcut bunu bilerek antibiyotik kabul ettim penisilin olayini annem anlatir ve tembihler bebekken yapilmadan once test istenmis ve kolum kabarmiş.ogun bugundur yapilmadi ama simdi merak ettim dogrusu.hocam peki sizin bahsettiginiz hesaba gore benim sute gececek olan miktar 9 mg ama bebegim 11 kilo midede parcalansada bu onun icin riskli degilmidir?
Düzenleyen seyla.gazi - 10 Nis 2022 Saat 07:27 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 Nis 2022 Saat 19:09 |
|
NE riski?
Bu konular; "pazarlik" konusu degildir.. Siz israr ediyorsunuz diye ben fikir degistirecek degilim! |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|