|
Geçmeyen hastalik |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
GökçeSare
Üye
Kayıt Tarihi: 12 Mar 2022 Konum: İzmir turkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 74 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı GökçeSare
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Geçmeyen hastalikGönderim Zamanı: 26 Nis 2022 Saat 16:16 |
|
Merhaba hocam,
Kızım 19 kilo 5 yaşında. Gecen haftalarda beri goz kirpik diplerinde kızarma ve kabuk kabuk atma daha sonrasında başında saçlı deride ve daha sonrasında kollarına yayılan, zaman zaman sönüp zaman zaman tekrar cikan bireyler var. C.tesi acile gittik alerji dediler iğne yaptılar. Akşam zyrtec veriyorum. Artı olarak fenistil jel sürüyorum.Ama bir türlü geçmiyor. 1 haftadır iki saat geçiyor sonra tekrar çıkıyor. Ne yapacağımızı şaşırdık bir yardım hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Nis 2022 Saat 18:32 |
|
Uyuz olabilir. Yeni baslayanlarda, tipik Uyuz goruntusu olmaz.
Kwell veya Kwellada urunu alin, icini iyi okuyun ve ondan sonra uygulayin. Ilaveten, Bactrim surup, 5 gun, gunde:2x2 olcek verin.
|
|
![]() |
|
GökçeSare
Üye
Kayıt Tarihi: 12 Mar 2022 Konum: İzmir turkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 74 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı GökçeSare
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Nis 2022 Saat 18:53 |
|
Hocam çok teşekkür ediyorum. Dokuntuler icin hemen kullanacagim.C tesi acile gittiğimizde ensesinde 4 -5 adet büyüklü küçüklü lenflerinde sisiklik olduğunu da söylemiştik. Kontrol ettiler ve augmentin es verdi bize. Günde 1.5 ölçek için 1 haftada için eger ensedeki şişlikler 1 haftada gecmezse ileri tetkik için getirin dediler. Ben kullanmak istemedigimi iletince bakteriyel bir enfeksiyondan olmus olabilecegini eger icmezsek cok daha kotu ilerleyebilecegini soylediler Devlette cocuk acilde. O nedenle mecburen başladık. Bu durumda bactrimi augmentinle birlikte kullanabiliyor muyuz? Yoksa augmentin yeterli olur mu? Ya da bittikten sonra mı kullanalım?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27 Nis 2022 Saat 03:08 |
|
Kwell ile beraber kullanin. Augmentin onemli degil.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|