Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Geçmeyen hastalik
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Geçmeyen hastalik

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
GökçeSare Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 74
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı GökçeSare Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Geçmeyen hastalik
    Gönderim Zamanı: 26 Nis 2022 Saat 16:16
Merhaba hocam,
Kızım 19 kilo 5 yaşında. Gecen haftalarda beri goz kirpik diplerinde kızarma ve kabuk kabuk atma daha sonrasında başında saçlı deride ve daha sonrasında kollarına yayılan, zaman zaman sönüp zaman zaman tekrar cikan bireyler var. C.tesi acile gittik alerji dediler iğne yaptılar. Akşam zyrtec veriyorum. Artı olarak fenistil jel sürüyorum.Ama bir türlü geçmiyor. 1 haftadır iki saat geçiyor sonra tekrar çıkıyor. Ne yapacağımızı şaşırdık bir yardım hocam
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 121275
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Nis 2022 Saat 18:32
Uyuz olabilir.  Yeni baslayanlarda, tipik Uyuz goruntusu olmaz. 
Kwell veya Kwellada urunu alin, icini iyi okuyun ve ondan sonra uygulayin. 
Ilaveten, Bactrim surup, 5 gun, gunde:2x2 olcek verin. 
Yukarı Dön
GökçeSare Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 74
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı GökçeSare Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Nis 2022 Saat 18:53
Hocam çok teşekkür ediyorum. Dokuntuler icin hemen kullanacagim.C tesi acile gittiğimizde ensesinde 4 -5 adet büyüklü küçüklü lenflerinde sisiklik olduğunu da söylemiştik. Kontrol ettiler ve augmentin es verdi bize. Günde 1.5 ölçek için 1 haftada için eger ensedeki şişlikler 1 haftada gecmezse ileri tetkik için getirin dediler. Ben kullanmak istemedigimi iletince bakteriyel bir enfeksiyondan olmus olabilecegini eger icmezsek cok daha kotu ilerleyebilecegini soylediler Devlette cocuk acilde. O nedenle mecburen başladık. Bu durumda bactrimi augmentinle birlikte kullanabiliyor muyuz? Yoksa augmentin yeterli olur mu? Ya da bittikten sonra mı kullanalım?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 121275
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Nis 2022 Saat 03:08
Kwell ile beraber kullanin. Augmentin onemli degil.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.