|
İşitme kaybi |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
watcher54
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı watcher54
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: İşitme kaybiGönderim Zamanı: 05 May 2022 Saat 15:42 |
|
Merhaba Hocam, oğlum 6 yaşında. Yarik dudak yarik damak. Dudak ve damak ameliyatlari küçükken oldu. 6 aylikken isitme testi Bera testini oldu ve bir sorun cikmadi. İşitmekle ilgili sorunu yoktu. Ancak 4,5 gundur bazi sesleri duymuyor. Sesimi alcatttip seslendigimde duymuyor. Sesimi biraz arttirinca cevap veriyor. Bazi sabahlar kulaklarinda sari akintiyla uyandığı oldu. Havalar bir anda soğudu. Soguklardan dolayi akintisinin arttığını düşünmüştüm. Duyma sorunu da ortaya cikinca iliadin damla vermeyi düşünüyorum. Damla kullanmam yeterli olur mu? Hemen doktora gotureyim mi? Ne tavsiye edersiniz?
Teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 May 2022 Saat 18:38 |
|
Hic agri olmadan: "Sari akinti" normal kulak akintisidir, nemli kagit veya bez ile silersiniz, olur biter. SAKIN kulaga birsey damlatmayin.
Forumdaki soru-cevaplari ve ilk sayfadaki makalelerimi okuyun. Agri olmadikca, Iliadin gerekmez. Cep telefonu ile konusulanlari duyabiliyorsa, (her iki kulakta ayri ayri kontrol edin) istmede kusur yok demektir.
|
|
![]() |
|
watcher54
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı watcher54
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 May 2022 Saat 23:46 |
|
Hocam Birkaç gün once yazmistim size. Oglumun hiç kulak sikayeti olmadi ama birkac aksam oksuruk ve kusma olmuştu. Sonra da bir iki gun arada burnu akti. Hiç bir ilac kullanmadim. Suan genel hali gayet iyi. Ancak malesef ki orta sesleri duymuyor. Telwvizyonun sesini artirmaya, normal sesle konustugumuzda ne dedin diye sormayia basladi. Kitap okurken sesimi yükseltmemi duymadığını söyledi. Sesi yukseltince duyabiliyor.
Bariz sekilde isitmede sorun var. Yarik damak oldugu icin de daha cok endiseleniyorum. Ne yapmam gerek. Beklemeli miyim? Kendiliginden geçer mi? |
|
![]() |
|
watcher54
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı watcher54
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 May 2022 Saat 00:26 |
|
Yazılarınızi ve cevaplarinizi surekli takip ediyorum. Sayenuzde 6 yasinda oglum iliadin dışında hicbir ilac kullamadim. Bu konuyla da ilgili okudum ancak kulak iltihaplariyla baglantili oldugun icin net bir fikir edinemedim. Oglumda kulak sikayeti hic olmadi.
Her daim duacinizim. RABBİM benim cocuklarimi da sizin gibi aydin ve herkese faydali insan eylesin insallah. Bu hedefle buyutmeye calisiyorum. Tekrar teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 May 2022 Saat 03:14 |
|
Cep telefonu ile konusulanlari duyabiliyorsa, (her iki kulakta ayri ayri kontrol edin) istmede kusur yok demektir.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|