|
tahlil sonuçlarımız |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Chocolatte
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Chocolatte
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: tahlil sonuçlarımızGönderim Zamanı: 16 Tem 2022 Saat 18:49 |
|
değerli hocam;
uzun zamandır kan tahlili ve idrar tahlili yaptırmamıştık, rica etsem sonuçlarımızı değerlendirir misiniz? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16 Tem 2022 Saat 22:47 |
|
1.Kız:
İYE:Yok. Antibiyotik:gerekmiyor. Anemi:Yok. Kan hastalığı:Yok. 2. Kız: İYE: Yok. Antibiyotik: Gerekmiyor. Anemi :Yok. Kan hastalığı: Yok. Her ikisinde D vitamini düşük. Şimdi birer ampul "Dvit3" içsinler, 1 ay sonra tekrar içsinler ve Ekim ayında sadece D vitamin seviyesi baktırıp bana yazın. Bir sürü gereksiz tahiller yapılmış. O "Zeytin " ile ilgili testler NE alaka?? |
|
![]() |
|
Chocolatte
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Chocolatte
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Tem 2022 Saat 02:43 |
|
40 yaşındayım ben de ilk defa duyuyorum böyle bir şey hocam. işte bu yüzden sonuçları göstermeye gitmedim, kim bilir neler uyduracaklardı. hemen içiriyorum hocam. ige nin bu kadar yüksek olması ne demek oluyor?
tekrar tekrar teşekkür ediyorum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Tem 2022 Saat 08:29 |
|
IgE; tek başına bir şey ifade etmez ve sadece allerjiyi göstermez.
Yüksek olduğu durumlar: Allerjiler Barsak solucanları. Diş çürükleri. Bazı kanserler. Bu sebeple, ÖNCE bu hastalıklarla ilgili arazlar olacak, ondan sonra IgE bakılır. Ama Türk doktorları ASLA kitap okumadıkları ve hep kulaktan dolma bilgilerle doktorluk yaptıkları için, böyle ahmaklılara rastlanır. Bütün dava hastayı bir şekilde, ALLERJİ ile ilşiklendirmek! Ondan sonra da gelsin yağlı-ballı tahliller, ilaçlar olmadı allerji testleri, ta ki hasta bıkıp o doktoru bırakana kadar devam eder. Siz bana; IgE bakılmasını gerektirecek bir bulgu var mı? Onu söyleyin. SAKIN: Türk doktorlarının halkı dolandırmak için uydurdukları: - 6 ay check-up'ı -1 yaş chech-up'ı - Yok efendim, uzun zamandan beri bakılmamış chech-up'ı gibi rezilane uygulamalara kanmayın. Böyle bir uygulama dünya da YOK! Tahlil; gerekirse yapılır! Yok doktor istedi, yok aile istedi diye tahliller yapılırsa işte böyle bu şarlatanlara çanak tutmuş olursunuz. Bunlardan vazgeçin! Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 17 Tem 2022 Saat 08:33 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|