Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Geniz akıntısı alerji
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Geniz akıntısı alerji

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Bihter emiralioglu Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 71
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Bihter emiralioglu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Geniz akıntısı alerji
    Gönderim Zamanı: 09 Ağu 2022 Saat 09:42
Uzun süreli devam eden geniz akıntısı iki gün sonra öksürük şeklinde tekrarlayan bir sürecimiz var..formlarda ki yazılarınızı okuyorum.illadin damla cold muz ballı limon veriyorum fakat geciremiyorum.hangi doktora götürsem önce bronşit diyorlar sonra geçmedi deyince alerji diyorlar.en son dontoraakur bronşit...hemde mevsimsel alerjik rinit dedi..balgam var dedi.zespira antibiyotik flixair asist ventosal nazoster sprey ne bulursa yazmış..öksürük tablosuna baktım alerjik gibi..doktorun verdiği alerji sprey ve çiğneme tableti kortizonlu kullanmalıyım nasıl anlayacağım alerjik mi değil mi..kan tahlilinde total igE 121 çıktı alerji var alt seviye 60  dedi..yüksek dendi..demir(serum) 24 kan düşük dedi en alt seviye 65-175 arasiymis.. tskederiz..

Düzenleyen Bihter emiralioglu - 09 Ağu 2022 Saat 10:49
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120753
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ağu 2022 Saat 10:55
Siz, Türk doktorlarına ne diye inanıyorsunuz ki??  Türk doktorları, IgE seviyelerini bilmezler. Kendileri gibi
ahmak Laboratuvarlar önlerine ne koyarlarsa onu yerler! 
IgE seviyeleri:
Erkeklerde: 0-230IU/mL
Kadınlarda: 0-170 IU/mL dir.
Allerji ile yakından uzaktan hicbir alakası yok.
Siz bu sahtekar Türk doktorlarının hiç Grip teşhis ettikleri gördünüz mü?? ASLA Grip teşhis etmezler. Zira
Grip teşhisinin onlara fazladan bir getirisi yoktur. 
Sakın o sahtekarın verdiği ilaçların tekini bile  kullanmayın. 
Tam da; "Sahtekarlığın 3 Safhasını" uygulamış. 
Ara ara sıcak su buharı uygulayın, yastığını yükseltin ve baş ucuna 2 damla ColdMix damlatın. 
Yazılarımı mutlaka okuyun.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 09 Ağu 2022 Saat 10:56
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Bihter emiralioglu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ağu 2022 Saat 12:04
Tskederiz.hocam sabah kalktı ilk iş hapsirdi sonra bir iki gıcık oksurdu.burnu akıntısı yok.illadin damla damlattim..1.5 ay oldu bu şekilde devam ediyor.her gittiğim doktor bronsit arkasına allerji diyor.bronsit değil onu anliyorumda alerji mi acaba diye sordum size .bundan önceki doktorda deloday şurup verdi.8 ilacı kullanın sonra gelin demir ilacına basliyacagiz demir düşük dedi.ne kadar daha böyle. Devam edelim..birde vitabiol vitamin şurubu verdi sizce kullanmalımiyim.

Düzenleyen Bihter emiralioglu - 09 Ağu 2022 Saat 12:06
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ağu 2022 Saat 15:30
Sakın!!! Ne Demir ne de Vitamin şuruplarına gerek vardır.
Sadece D vitamini alın. 
Deloday allerji şurubu. "Sahtekarlığın 1. Safha" ilacıdır. Yazılarımı okuyun. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 09 Ağu 2022 Saat 15:30
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Bihter emiralioglu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ağu 2022 Saat 23:03
İyi günler hocam.iki gün hiç öksurmedi geçti herhalde dedim..sabahları hapşırmadi da..akşam oyun oynuyorduk biranda gicikli hırıltılı öksürmeye başladı.sesi boguklasti balgam var gibi..simdi uyuyor ama hırıltılı ses geliyor..sdc sıcak su buharı damla yaptım.bunun bir çözümü yok mu..dilinde beyazlık var..başka doktora gotursem oda hava ve alerji verecek aminim..ciğerlere balgam birikmiş falan olabilir.ust üste kresten dolayı çok hastalandı.corona bile oldu..beş ay oldu..perebron verim mi hocam.27 kilo 6 yaşında.alerjilerde böyle hiriltilar oluyor mu..

Düzenleyen Bihter emiralioglu - 15 Ağu 2022 Saat 23:43
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Ağu 2022 Saat 08:41
Hiçbir şey vermeyin! Bu sahtekar Türk doktorları, her şeyin ilaçlarla halledilebileceği fikrini kafanıza bir kere
 soktularmı, sizler bu şekilde bu duruma müptela olursunuz. 
Balgam koyulaşması, bütün solunum yolu hastalıklarının sonuna doğru olur. Giderseniz; "Astım veya Astım
 başlangıcı" gibi abuk-subuk teşhisler koyup, sizi abone ederler. 

Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Bihter emiralioglu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Ağu 2022 Saat 12:11
Çok ama çok tskederiz hocam.Allah razı olsun.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.