|
Basagrisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
limon kabugu ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Eyl 2020 Konum: bolu Durum: Aktif Değil Puanlar: 118 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı limon kabugu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Eyl 2022 Saat 08:59 |
Hocam kizim 6 yasinda 18 kilo 115 cm 4 gundur soguk alginligi belirtileri vardi bugun sabah iyi uyandi birden bas agrisi oldu siddetli ve kusma oldu sorun su ki hocam ruzgarda kalsa basi agriyor uzulse yorulsa bas agrisi ve kusma oluyor benim migrenim var belirtileri cok benziyor ama bu yasta olur mu yoksa doktorun soyledigi gibi sinuzit agrisi mi napacagimi bilememdim okuldada sorun okuyor bu bas agrisi size danismak istedim nasil bir yol izlemeliyim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118987 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Baş ağrısı olduğunda, ilaç verdiğinizde geçiyormu?
Bir de ilaç verince geçiyorsa, bir seferinde de vitamin şurubu verin bakalım ağrı gene geçecek mi?
|
|
![]() |
|
limon kabugu ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Eyl 2020 Konum: bolu Durum: Aktif Değil Puanlar: 118 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı limon kabugu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam ilactan sonra hemen gecmiyor kusuyor o aekilde rahatliyor genelde
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|