|
oglum icin |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
saliç ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Haz 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 377 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Ara 2022 Saat 01:42 |
Kadir hocam merhaba oglum 4 yasinda 8 10 gundur surekli ard arda hapsurduktan sonra geniz akintisi yogunlasti suandada once tek tuk olan oksuruk kendini yogun sekilde gostermeye basladi. Bu belirtiler hangi hastalik isareti hep once yogun hapsuruk ardindan geniz akintisi geliyor. elide surekli burnunda goz altlari her hpsuruk basladiginda kizarmis ve morumsu oluyor. Atesli hastalik nadiren geciren bi cocuk. Genelde hep once yogun hapsuruk ardindan yogn oksurukle seyrediriyor. Nezaman yogun hpsurmaya bslasa eli burnuna gitse tikansa ben oksuruk glcgni anliyorum.
Okula gitmiyor hasta birileri ile temas halindede degil tek cocuk. Bizim teshisimis nedir gripmidir alerjik rinit fln olabilrmi bu belirtiler sizce hocam. Oksuruk boyle yogunlastigindada genelde solunumu skntli oluyor. Dha once rinit ve alerjik astim bronst gibi tanilar almistik
Düzenleyen saliç - 09 Ara 2022 Saat 01:47 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118585 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
GRIP..
Ne allerjisi??? Bu ayda, hangi bitkiler cicek actilarda, allerji yapacaklar? Salak Turk doktorlarinin uydurmalarina kanmayin, onlari derdi sizleri "allerji" ayagi ile dolandirabilmek. Siz hic, Turk doktorlarinin Grip teshis ettiklerini gordunuz veya duydunuz mu? Gripler, her zaman ates yapmazlar. Grip yapan bir suru farkli viruslar var. Oksuruklu Hastaliklar tablosunu inceleyin, yazilarimi bugunden geriye giderek okuyun. Neler ogreneceksiniz, neler.
|
|
![]() |
|
saliç ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Haz 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 377 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Anladim hocam tesekkurederim,peki bu bazen kuru bazen balgamli oksuruk icin perepron versem bir zarari olurmu? Dha once kullandgmda oksurugu fzlalastirip balgam attirmsti
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118585 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Perebron, oksurtur! Oksurugun artmasini istedigimiz durumlarda kullanilir. Kuru degil, daha ziyade balgamli oksuruklerde kullanilir.
Benim siklikla kullandigim bir ilac degildir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|