Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Burun icinde yara
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Burun icinde yara

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
envberna Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 199
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı envberna Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Burun icinde yara
    Gönderim Zamanı: 20 Mar 2023 Saat 02:32
Hocam merhabalar, 
44 yasinda bayanim. 1 ay once grip oldum ve burnumu silmekten tahris oldu. Sonra kuru soguk havanin etkisiylede catladi ici ve kabuk bagladi acidi. Bende ilk once teramisin hoz icin olani kullandim sonra gecmisti. Soguk havanin etkisile tekrar catladi yine kabuk bagladi bu sefer yazilarinizi okudum. Thiocilin pomad goz merhemi kullandim ama bir turlu yara gecmiyor. Soguk hava olunca yine catliyor. 1 aydir surekli burnumun ici yara. Hatta kuru kalmasin diye nazal nem burun merhemi kullandim.
Yine yara oldu. 

Neyi yanlis yapiyorum acaba anlamadim hocam.
Normalde gunde iki kez 3 gun kullaniyorum. Acaba daha fazla mi kullanmam gerek

Yardimci olursaniz cok sevinirim
Saygilarimla

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 120685
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mar 2023 Saat 03:05
DAIMA, burnunuza su cekip, sumkurerek temizlik yapin. Burun icine el surmeyin.
Thiocillin DERI merhemi , her burun temizliginden sonra surun.
kabuk gectikten sonra da; Sulfarhin burun nemlendiriciyi kullanin. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.