|
Öksürük |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
NagihanKY ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Kas 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı NagihanKY
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Haz 2023 Saat 09:26 |
Merhabalar, oğlum 19 aylık. Yaklaşık 2 hafta önce 2 gün hafif ateşi oldu burun akıntısıyla birlikte. Sonra geniz akıntısı var öksürük başladı. Öksürük tam hafifliyorken 1 hafta sonra tekrar artmaya başladı burun akıntısı da aynı şekilde eklendi. İki gece öksürükten hiç uyuyamadı, hatta son gece artık öksürük sonrası nefes alışverişlerinden sonra hışıltı ve cıtırdı sesleri duymaya başladım öksürükten bağımsız baya korktum tiz bir sesde vardı. Daha önce bu şekilde olduğunda zatürre başlangıcı teşhisi almıştı. Hocam şimdi o sesleri duymuyorum ama öksürüğü çok dolu. Öksürüyor öksürüyor ama adla o dolu ses gitmiyor. Sanki ciğerleri balgam dolu ama çıkmıyorlar öksürmeyle. Doktoruna sorduk zaditen damla grintuss şurup kullan dedi. Çok tıkanması olursa ventolin nebulizatör ile yapabilirsin dedi. Ateş olmadığı için antibiyotik gerekli değil diyor. Ama içi çok dolu hocam öksürmeyle daha boğuluyor öksürünce o hışıltı ve çıtırtı seslerini tekrar olmaya başlıyor bu normal bir durum mu hocam bu balgam nasıl atılacak?
Şuan da zaditen damla grintuss şurup kullanıyorum. Çok hırıltısı olursa sıcak buharda bekletiyorum.
Düzenleyen NagihanKY - 13 Haz 2023 Saat 09:29 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118983 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
"Sahtekarlığın 3 Safhası" yazımı sabit Forum kısmından okuyun, ne yapılmaya çalışılıyor, anlarsınız.
|
|
![]() |
|
NagihanKY ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Kas 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı NagihanKY
Zaditen ve ventolin vermemeliyim o zaman hocam doğru mu? Sadece grintuss vermem de sakınca var mı peki? Öksürük çok boğunca sıcak buhara devam ediyorum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118983 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Evde hazırladığınız "Limonlu bal" dan fazla bir etkisi yok! Paranıza yazık. İçini okuyun, anlarsınız.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|