|
Cocuklarda sık kafa carpmasi lütfen cvbinizi rica |
Yanıt Yaz
|
Sayfa 12> |
| Yazar | |||
Yeltun
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Cocuklarda sık kafa carpmasi lütfen cvbinizi ricaGönderim Zamanı: 11 Oca 2024 Saat 21:37 |
||
|
|||
![]() |
|||
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11 Oca 2024 Saat 22:53 |
||
|
Hic bir SORUN olmaz!!
Yazilarimi DIKKATLI okuyun.. Cocuklarin dusmeleri ile, kafalarini carpma ile HICBIR SEY OLMAZ! Insanlar; o kadar da CURUK degillerdir. Hatta; cocuklar darbelere karsi, eriskinlerden daha dayaniklidirlar.
|
|||
![]() |
|||
Yeltun
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11 Oca 2024 Saat 23:09 |
||
|
Hocam o kadar şey okudum ki gerekli gereksiz ne yapacağımı bilememekten takipte kaldım evde sadece hastaneye gitsem direk tomografi diyecekler çünkü. Okuduklarimda psikolojik olarak beni aşırı yordu ilerleyen yıllarda görme kaybı kitle vs olabileceğini yazıyordu. Çok şükür ki en sonunda sizin gibi kıymetli bir hekime rastladım.sag olun var olun..son olarak birsey daha danışmak isterim müsaadenizle. Oğlum 5 yaşına girmek üzere bebeklikten fark ettgim bacakları hafif x gibiydi.diz kapağına kadar daha dar acıda aşağı doğru hafif açılır vaziyette duruyor.kilodandir vs dendi sonra 3 4 yaşlarına kadar düzelir denildi.en son rontgen çekildi kemiklerde sorun yok.ortopedik ayakkabı önerildi yürüme analizi ile. Hafif ice basıyor. Ayağa özel tabanlik kullanimi uygun olur mu bu durumda. Yoksa ortopedik ayakkabiya devammi etmek daha saglikli olur.D vit 27 idi hergun 400iu kullanmama rağmen.suan 600 olarak devam ediyorum .
|
|||
![]() |
|||
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Oca 2024 Saat 02:30 |
||
|
Ayakta, dizleri hafif degecek sekilde bacaklarinin ciplak resmini gonderin.
X-bacak olanlarda DAIMA, ice basma olur. X-bacak duzelince, o da duzelir. Sizin verdiginiz D vitamini dozlari "gunluk idame" dozlaridir. Gunde 2000 unite verseniz bile, ASLA arayi kapatamazsiniz. Mutlaka Dvit3 ampul icirmeniz sarttir! Turk doktorlarinin zirvalarina kulak asmayin! Hem Dvit3 ampul, "-agizdan etki etmez derler", hem verdiginizde, "-zehirler" diye zirvalarlar!
|
|||
![]() |
|||
Yeltun
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Oca 2024 Saat 10:08 |
||
![]() |
|||
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Oca 2024 Saat 19:03 |
||
|
Olmus! ;o)
Evet, bariz X-Bacak var! Bacaklar yana kaydigi icin de, ayak tabanlari yere sanki "duz tabanMIS" gibi basiyorlar. Simdi 1 ampul Dvit3 icirin! Bir ay sonra, tekrar 1 ampul icirin ve Mayis ayinda tekrar olcum yaptirip, bana yazin. |
|||
![]() |
|||
Yeltun
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Oca 2024 Saat 19:46 |
||
|
Hocam ben bu ampul kullanma olayını bir kaç doktora danistim fakat hem azar işittim hem de kimi toksik etki yapar dedi kimi böbrekleri zarar taş yapar vs.denildi. ben de onaylamadığm için kullanamamistim.acaba zarar verirmiyim düşüncesi ile..sanirim yanlış basma kaynaklı da tek bacakta diz kapağının arka kisminin agridigi söylüyordu bazen şiddetli değil ama sadece dile getiriyordu.ve 2 bacağının da ağrıdığını söylüyordu. 2 yonlu rontgende birsey çıkmayınca büyüme agrisi denildi kemik yapısının normal olduğu söylenmişti.. d vit 1 ay kadar önce 27 idi 1 aydır da 600iu kullaniyorum suan kaç olmuştur bilmiyorum. Test yaptırıp mi kullanayım direk başlayayım mı ampule Hocam.
Bir de ek olarak ortopedik ayakkabı kullanıyordu sanirim ayakları içten desteklediği için ayakkabisinda farkettim ki topuk kisminda her iki ayakta bu defa yana doğru basmaktan deforme olmuş ayakkabı tabanı.icten destek verince topuktan dışa doğru basmaya başlamış bu defa da. Şimdi de tabanlik yaptırsam fayda saglarmi yoksa bu ayakkabılar ve tabanliklar sadece ticari amactan başka birsey degilmidir sayın hocam |
|||
![]() |
|||
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Oca 2024 Saat 20:17 |
||
|
Gunde; 2000 unite verseniz bile o acigi ASLA kapatamazsiniz..
Turk doktorlari bu konuda son derecede cahillerdir. Bu ahmaklar; idame dozlari ile D vitamini acigini asla kapatamazlar! Benim anlattiklarimi ister uygulayin, isterseniz Turk doktorlara inanin!!
|
|||
![]() |
|||
Yanıt Yaz
|
Sayfa 12> |
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|