|
Hocam bakar mısınız |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Zey_nep
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Hocam bakar mısınızGönderim Zamanı: 26 Mar 2024 Saat 21:00 |
|
Hocam kolay gelsin bi ara Instagram'da bir şey görmüştüm onu danışmak istiyorum.
Diyordu ki çocuğunun vücudunda bu görüntü oluşuyorsa dikkatli olmak gerekiyor ciddi kan hastalıkları olabilir diye. Oğlum üşüdüğünde bu görüntü oluşuyor çok fazla belirgin olmasa da. Fotoğrafı ekliyorum. Oğlumun bacağı değil az önce paylaşılan fotoğrafı gördüm eklemek istiyorum. Dediğim gibi sadece usuyunce belirgin oluyor. Ciddi bir şeyin göstergesi mi yoksa normal olarak vücudun üşümeye karşı oluşturduğu bir tepki mi? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Mar 2024 Saat 23:38 |
|
Palavra. SAKIN saglik ile ilgili Turkce yazilari okumayin, dedikleri hicbir seye de inanmayin. Tamami sizleri
korkutup, doktorlara kosmaniz icin yazilmistir!
Bu manzaraya; "Cutis marmoratus" denir ve bir cins cilt ozelligidir! Zararli bir sey degildir, EVET, soguk ortamlarda belirginlesir! |
|
![]() |
|
Zey_nep
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27 Mar 2024 Saat 01:03 |
|
Çok teşekkür ederim çok sağolun var olun
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|