|
Fıtık ameliyatı sonrasi |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
kzykzy
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Fıtık ameliyatı sonrasiGönderim Zamanı: 10 Eyl 2024 Saat 11:08 |
|
Hocam merhaba 5.5 yaşında ki oğlum 2 ay önce kasık fıtığı ameliyatı sünnet ve yumurtalık dan ameliyat olmuştu. Güzel iyileşti ama ameliyat sonra arada bir yemek yerken karnım ağrıyor diyip yemeyi bıraktığı oluyor. Çok iştahlı bir çocuk değil ben önce yemek yememek için söylüyor sandım ama sonra ameliyatı aklıma geldi. Bı kaç gündür de kasiginin agridigini söyledi şiddetli değil ama hissedeceği kadar agri oluyor anladığım kadarıyla biraz öncede bak kasigim ağrımaya başladı dedi sonra büyük tuvaletinin geldiğini söyledi. Gitti yaptı. Ufak tefek ağrılara bana mısın demez oğlum. O yüzden bır yeri ağrıyor diyorsa gerçekten ağrı hissettigini düşünüyorum. Ameliyat sonra bizim bile ameliyat yerleriimiz ağrıyor sızlıyor öyle bir şey olabilir mi normal mi yoksa bir kontrol gerekir mi acaba hocam.
2. Olarak da 6aylikken bingildagi şişmişti sizin yönlendirmenizle acile gitmiştik menenjit felan değildi boş sivisina bakilmisti 48saat içinde normale dönmüştü o dönem hastanede 6 gün yatirmislar ve antibiyotik veriyorlardı bı gün seruma kattiktan saniyeler içinde çocuk fenalasmis anında bağırsakları ishal şeklinde boşalmış soğuk soğuk anlı terlemisti. Hayatımızda siz olduğunuz için şükür başka antibiyotik almadı oğlum. Ameliyat olduğu gün içerdn çıkınca bize alerji gelişmiş diyerek teslim ettiler çocuğu. Yanakları boğazı göğsü benek benek kizarikti. İçerde gerekli mudehale yapılmış dediler. Ameliyat hanede muhtemelen antibiyotik vermişlerdir değil mi hocam ve ona alerji gelişti sanırım diye düşündük. İşi rasgelsin devlet hastanesi ya Dr 15 gün sonra kontrolde gördük ameliyat sonra geleyim bı bakayim olayı olmadı. Hocam ameliyatta alerji gelişmis acaba ne tür ilaca gelişti diye sormak istedim. Kim dedi size onu yok öyle bı şey diye tersledi bizi. Hatirlamadi muhtemelen ama bı rahatsız oldu anlamadım iyi niyetle ilacın ismini öğrenip dikkat edelim diye sormak istedim. Biz bu konuda nasıl bir yol izlemeliyiz Allah korusun Türkiye de antibiyotik verildikten sonra hastanede ölen çok çocuk haberi oldu. Biz napalim
Düzenleyen kzykzy - 10 Eyl 2024 Saat 11:13 |
|
|
- "Kitapsız bilgin olanın, sermayesi din olanın; rehberi şeytan olmuştur" Yunus Emre
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 Eyl 2024 Saat 13:37 |
|
İşiniz zor! Hele bu devirde, çok daha zor.
Ağri devam ederse, tekrar kontrola gidin.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|