|
Kreş ve hastalık |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Melek57 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eki 2021 Konum: Sinop Durum: Aktif Değil Puanlar: 434 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Ara 2024 Saat 23:11 |
Merhaba hocam oğlum 4 yaşında kasımın basinda kreşe başladi başladıktan iki gün sonra öksürük hapşırık Burun akıntısı başladı kısaca hasta oldu yanı o günden beri tüm bunlar devam ediyor bir kaç gün çok şiddetli oluyor öksürük bogulacakmis gibi öksürüyor bir kaç gün azalıyor ateş hiç olmadı keyfi neşesi yerinde ama öksürük bazen nefes aldırmıyor çok sinir bozucu bir durum okula giden abi abla var zaten bugüne kadar onlardanda hep bulaşıyordu ama kreşe başlayınca çok daha kötü oldu ilaç falan vermiyorum sizin dediklerinizi yapıyorum hocam yazılarınızda iki sene sık sık hasta olmaları normal diyorsunuz ama bu şekilde hiç iyilesmeden devam etmesi normalmi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118579 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yatak-döşek yatıyor mu?
Yemeden-içmeden kesiliyor mu? Bu yaşlarda tabii ki bu solunum hastalıkları oluşacak be BU ŞEKİLDE bağışıklık gelişecek. Sabırlı olun. Yazılarımı okuyun. Bilhassa: "Sahtekarlığın 3 Safhası" ve "Teşekürlerim ve 1 senelik tecrübelerim" yazıları iyi okuyun.
|
|
![]() |
|
Melek57 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eki 2021 Konum: Sinop Durum: Aktif Değil Puanlar: 434 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yok Allah'a şükür hocam keyfi enerjisi iyi sizin dediklerinizin hepsini yapıyorum üç senedir ilaç falan vermiyorum iyiki varsınız hocam varlığınız söyledikleriniz insana güven veriyor içini rahatlatiyor çok teşekkür ederim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|