Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Hangi suyu içirmeliyiz
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Hangi suyu içirmeliyiz

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
alaaddin Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 155
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı alaaddin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Hangi suyu içirmeliyiz
    Gönderim Zamanı: 4 Saat 43 Dakika önce Saat 13:43
Kadir hocam merhabalar, size sormak istediğim konu bu sefer sularla ilgili. Bana gelen bakıcı daha önce doktor çocuğuna bakmış çocuğa su vermeye başladıkları ilk andan itibaren musluk suyu içiriyorlarmış. Ben musluk suyunu kaynatıyorum, ama kaynamaya başlayınca ben altını hemen kapatıyorum çok fazla minerali ölmesin diye. Kaynatmadığım zamanlarda arıtıcı suyu içiyorum, bunun için de doktor kansızlık yapar demiş, hatta bizim için de arıtma suyu çok tehlikeliymiş kansere bile sebep oluyormuş doktor kesinlikle içmemelisiniz musluk suyu içmelisiniz demiş.Şimdi hocam ne su içireyim. Musluk suyuna kanalizasyon karışır korkusu oluyor o yüzden kaynatıyorum. eskiden biz hayrat suyu içerdik gider çeşmeden bidonla doldururduk, artk hayratta yok. Cevabınızı merakla bekliyorum, şimdiden teşekkürler hayırlı günler diliyorum 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.