Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - grip mi nezle mi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumgrip mi nezle mi

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nilcey Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 20 Kas 2012
Konum: İZMİT
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 175
Mesajın Direkt Linki Konu: grip mi nezle mi
    Gönderim Zamanı: 25 Eyl 2013 Saat 11:46
hocam merhaba. ilk defa diğerlerinden farklı ateşsiz bir hastalık geçiriyoruz. halsizlik, ateş yok. çok yoğun ve bol miktarda burun akıntısı var. nezle mi acaba. kreşe göndermedim bugün. öğretmenleri hasta çocuklar diğerlerine de bulaştırıyor göndermeyin dedi diye ama burun akıntısı ve gece genize akma nedeniyle sabah hafif öksürük dışında bir şikayet yok. yarın okula gidebilirmi. bulaşıcılığı ne zaman geçer. zira evde bakacak kimse yok. kızıma da zaten okuldan bulaştı. kaçış yok yani.
Yukarı Dön
nilcey Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 20 Kas 2012
Konum: İZMİT
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 175
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Eyl 2013 Saat 16:35
hocam bir de karın ağrısı eklenmiş tabloya. acaba kötü bir gece mi bekliyor bizi. ateş yok
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman


Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 120174
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Eyl 2013 Saat 22:01
Grip arazlari+ Karin agrisi(ishal,kusma da olabilir)= Domuz Gribi olabilir. Domuz Gribi cocuklarda, cok hafif seyrediyor. Okula gidebilir. Bir tek atesli iken gondermeyin.
Yukarı Dön
nilcey Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 20 Kas 2012
Konum: İZMİT
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 175
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Eyl 2013 Saat 09:49
dr bey bu gece anladıkki hastalığı krup muş yine. bu sefer ateş olmadığından teşhisim geç oldu :) karın ağrısı olmadı bi daha. gece çok kötü tıkandı. soğuk buhar ve açık hava ile biraz rahatlattık. grip aşısı yaptırmaya fırsatımız olmuyor hastalıklardan. bu kızım en çok hatta her seferinde krup oluyor. grip aşısında krup virüsüne karşı da koruyucu varmı acaba. ya da krup için başka bir önlem. 1 yaşından beri kışın ayda 1 mutlaka krup oluyor.şu anda 36 aylık. 14 kg kız. krup için grip aşısı faydalı olurmu. yarım doz yarım doz 2 defa olacak. dozlar arasında ne kadar zaman olacak. kalan yarım doz aşıyı evde saklayabilirmiyiz.


kruptan korunmanın bir yolu varmı. bu kadar sık krup olmak çocuğa zarar verir mi. alerjik olabilirmi.teşekkürler.


Düzenleyen nilcey - 26 Eyl 2013 Saat 10:32
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman


Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 120174
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Eyl 2013 Saat 23:16
1- Grip asisi; Krup'tan korumaz.
2- Krup icin bir onlem yok. Krup yapan ozel VIRUSLER var, allerji ile olmuyor..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.