| Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
tunc
Katılımcı Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 194
|
Konu: düşme Gönderim Zamanı: 06 Eki 2013 Saat 23:29 |
hocam tekrar merhaba bu aralar fazla kaza atlatır olduk ama en büyügü buydu :( cok hareketli oglum sürekli düşüyor yazılarınızda ev içi düşmelerinin cok sorun oluşturmayacagını okuyorum ama bu ev içi düşmesi baya bir şiddetli oldu kütlemeyi mahalle duymuştur yani o derece.oğlumun alnı cok kötü oldu buz koyduk zar zor hemen başkada bişi yapmadım,siz ne diyorsunuz bu düşüşe ne olur içimin rahatlaması lazım kendimi cok suclu hissediyorum yetişemedim diye,o an hala gözümün önünde katıldı resmen 10 dk nefessiz katıldı :(
|
|
uyanışLarımın en qüzeLi canım oğlum...
|
 |
tunc
Katılımcı Üye
|
Gönderim Zamanı: 06 Eki 2013 Saat 23:30 |
|
|
|
|
 |
tunc
Katılımcı Üye
|
Gönderim Zamanı: 06 Eki 2013 Saat 23:31 |
|
burda daha net sanırım
|
|
|
 |
tunc
Katılımcı Üye
|
Gönderim Zamanı: 06 Eki 2013 Saat 23:40 |
|
doku kaybı olan bölgeye denk gelmişmidir hocam,herhangi bir hasar kalırmı,film falan cektirmek gerekirmi,yada cok beyaz tenli oldugundanmı bukadar kızardı morardı offff :( cok kötü oldu yavrumyaa cok etkilendim ben sanırım,degerli cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.
|
|
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Puanlar: 121308
|
Gönderim Zamanı: 07 Eki 2013 Saat 05:20 |
|
Olan olmus, zaten. Bundan dahada kotu olacak degil. Yagli hamur veya, cignenmis ekmek icini sisligin uzerine yapistirip, sarin, o sekilde 2-3 saat kalsin. Filme filan gerek yok. Kafa kemiginde catlak olsa bile nasil olsa yapilacak bir sey yok.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 07 Eki 2013 Saat 05:20
|
 |
tunc
Katılımcı Üye
|
Gönderim Zamanı: 07 Eki 2013 Saat 09:32 |
cevabınız için teşekkürler hocam,bu sabah böyleydi buz işe yaradı sanırım,kafada catlak olsada yapacak bişi yok demişsniz hocam catlak olursada ilerde bir sorun yaratırmı merak ettim..ama bir gecede böyle birden iyileşmsi iyi bişeymi?
|
|
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Puanlar: 121308
|
Gönderim Zamanı: 07 Eki 2013 Saat 19:24 |
|
Bir daha kafayi carparsa, benim dediklerimi uygulayin,degil sabahina, 2-3 saatte duzelme olur.
Kafa-tasi catlaklarinda; son derecede nadir olmak uzere, seneler sonra "Leptomeningeal Kist" olusabiliyor..Simdiden bir tedbir almak veya anlamak mumkun degildir. Olursa dusunulur. BOYLE seylere kafayi takmayin ve fazla sual sormayin. Bende cevap cok da, sizin kafaniz karisir...Benim soylediklerimi yeterli bulun. Ben size, bilmeniz gerektigi kadar bilgiyi zaten veriyorum.
|
 |
tunc
Katılımcı Üye
|
Gönderim Zamanı: 08 Eki 2013 Saat 00:07 |
|
allah razı olsun hocam cok teşekkür ederim.saygılar.
|
|
|
 |