|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Sbrbhr ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Oca 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 34 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Nis 2014 Saat 21:07 |
Hocam merhaba kızım 6 aylık oldu bu ay 400 gr almış anne sütü yanında kutu sütte vermeye başladım bir problem olmadı şimdi kahvaltı fln vermek istiyorum neler verebilirim yardımcı olursanız sevinirim bu arada kızım7200 kg 68.5 cm sizce iyimi çok aktif ve keyifli bir bebek ve iştahlı :)
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118691 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cok anlatildi... Simdi 20 dakika, butun beslenmeyi anlatamam... Eski mailleri okuyun.
Moderator arkadaslar yardimci olacaktir. Gelismesi; NORMAL, alt sinirda... |
|
![]() |
|
Gamze ![]() Kıdemli Moderatör ![]() ![]() Dora'nın annesi Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 8912 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ek gıda ile ilgili eski maillere ulaşmak için;
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_topics.asp?FID=113&title=emzirme-sut-ek-gida-yemek Eski maillerde arama yapmak için; http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=41340&title=eski-maillerde-arama-yapmak-icin |
|
![]() |
|
Sbrbhr ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Oca 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 34 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Anladım hocam baktım anladığım kadarı ile biz ne yersek onlardan verebiliriz az az yatmadan önce muhalkebi verebiliriz sebze çorbaı çorba yapmayı bilmeyenler için bilenler kıymalı sebze çorbalarından vermeli. 500cc süt almalı en az buna dikkat etmeliyiz . Bal bir yaşından önce yasak. İnş doğru anlamışımdır.
Hocam bunu haricinde iki sorum var 1- kilo ve boyu nasıl olmalı doğum kilosu 3470kg. -48 cm di bu arada 2- konu ile alakalı değil ama bebeğimi başkaları bazen çok öpüyor kızdığımda tek çocuk sende var diyorlar ama öpmek değil bildiğiniz yalıyorlar şapur şupur özelliklede kayınvalidem kulaklarını yalıyor bu konuda çok sıkıntılıyım tartışıyorum bebeğim ağlıyor rahatsız oluyor bişi olmaz ağladın diyor ama anlamıyorlar böyle öpülmek ona bir zarar verirmi yada çocuğumu etkilermi artık aklıma herşey geliyor. Tşk ederim şimdiden |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118691 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Bal yasak degil... Bu konu ayrica anlatildi.
2- Gelismesi; NORMAL, alt sinirda... 3- O sekilde opulmek, grip gecirirken, bulasma sebebi olabilir, birde, bu sekilde "yalamak" estetik degil, ama bunlari bu millete anlatabilmeniz cok zordur... Ondan sonra, cocuktaki hastalik; "Nazar degdi" olur.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|