|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
merries ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ara 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Haz 2014 Saat 13:24 |
hocam oğlum geçenlerde 5 yaşını doldurdu. yaklaşık 20 gün önce kulak ağrısı ve sonrasında ateş oldu. o gün bu gündür sadece başta yada alın bölgesinde ateş mevcut. bir haftadır da karın ağrısı vardı geçti. sonuç olarak doktor kan sayımı yaptı
WBC 6,97 ASO 1010 SEDİMENT 47 CRP 36,55 STREP SWAB TESTİ NEGATİF ALT 9 AST 24 Belli başlı testler bunlar. perşembe günü yapıldı. biz bir gün önce antibiyotik tedavisine başlamıştık.devam ediyoruz. 1 hafta kullanacakmışız. 1 ay sonra tekrar bakılacak ve ona göre profilaksi tedaviye başlanacakmı. 20 yaşına iğne tadavisi dendi. bacaklarında belirgin bir ağrı yok. kalp böbrekler temiz. ama başında sürekli bi sıcaklık var vücudunda yok ateş düşük çıkıyor. bir haftadır da böyle. şimdi yine grip ateş çıkıyor düşürüyorum ama başı ateşli hala.romatizmadan şüphelenmelimiyim çok korkuyorum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118980 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
WBC; 6.97 oldugu halde, hala Antibiyotikmi aliyor!! Allahaskina, o zaman bu testleri niye yapiyorlar?? Nasil olsa her durumda, Antibiyotigi verecekler, bari birde cocugun canini yakmasinlar.
Biraz benim yazilarimi okuyun, cok okumaniz gerekli.. Sirf; "kafasi sicak" diye cocugun basina ne isler actiniz. Su atesle ugrasmayin. Ates ile ilgili 2 makalemide okuyun. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|