|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
ElifDuruBakır
Üye
Kayıt Tarihi: 05 Oca 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 96 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ElifDuruBakır
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: gripGönderim Zamanı: 01 Tem 2014 Saat 22:26 |
|
sn. hocam kızım 17 şubat 2014 doğumlu. şuanda 4,5 aylık kilosu 7,6 boyu 62,5cm.
2 gündür ara ara öksürüyordu burnuda hafif tıkalıydı. öksürük özellikle uyurken oluyordu fakat bugün tavan yapmış durumda. hem burnu hemde öksürüğü. öksürürken boğulacak gibi oluyor bir kaç kere kustu sümüksü kıvamda sanırım fazlaca balgam var.ateşi yok vücut ısısına baktım kulaktan 36,8 di.anne sütü almıyor mama ile besleniyor. 1)şişedeki (izoteniksu yazıyor üstünde) sudan şırıngaya çekip veriyorum.etkisi diğer ser.fiz. aynımıdır acaba. poziyson ne olmalı su verirken. fazla su vermek zararlımı?(bir kerede) 2)bu aydaki bebeklere(miktar?) limon verilebilirmi ve coldmix? 3)çok enteresandır hocam aynı doktor büyük kızımı 4 aylıkken ek gıdaya başlattı 4,5 aylık kızım içinse daha erken dedi. şaşkınım. kutu sütlerine geçmek istiyorum başlangıç miktarımız ne olmalı ve sütlemi başlamalıyım yoksa yoğurtlamı. 4) kilo alımı sanırım fazla. 3 saatte bir besliyorum 120cc veriyorum. fakat bu aya kadar ek olarak anne sütüde alıyordu. günlük 80cc kadar. saati uzatmaya çalışıyorum fakat çok ağlıyor. nasıl dengelicem bilemiyorum.
|
|
![]() |
|
ElifDuruBakır
Üye
Kayıt Tarihi: 05 Oca 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 96 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ElifDuruBakır
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01 Tem 2014 Saat 22:31 |
|
iliadini ne kadarlıkken kullanabilriz ölçeği nedir? burnu çok tıkalı su fayda etmiyor hocam.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Tem 2014 Saat 10:33 |
|
1-Sisedekilerde. %o.9 NaCl (yani tuz)dur. Ihtiyac oldugunda;10'ar damla yapabilirsiniz.
2-Gerektigi kadar Limonlu bal verebilirisiniz, aksamlaride 1 defa; 2 damla ColdMix yastigina damlatin. 3- Ancak ogreniyorlar.. Bunlar benden en az 30 sene geriler.. 4- |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Tem 2014 Saat 10:36 |
|
4- Kutu sutlerine; gunde 1 defa, 30ml ile baslayin, bir problem cikmazsa, sayi ve miktarlari arttiorin.
5-Kilosu; 900gram fazla. Boyu tam. Aglatmaniza gerek yok, simdilik, istedigi kadar verin.. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|