|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
kıvanç
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 01 Eyl 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 870 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: GripGönderim Zamanı: 09 Tem 2014 Saat 00:10 |
|
Hocam merhabalar,
Oğlumun 2. Gecedir uyuduktan bir saat sonra 1 saat boyunca dinmeyen öksuruğü var .ateş ,akıntı yok. karar veremedim video gönderiyorum ,tam balgamlı da değil, bazısı kuru gibi.ilerki zamanlarda tekrar olursa ne yapmam gerektiğini öğrenmem için sizden öneri rica ediyorum.öksürürken uyuduğu için su bile almıyor o yüzden bal limon veremiyorum. Gündüz serum fiz ve azda olsa bal limon başladım teşekkürler. Hocam video ekleyemedim, eski maillerinizi araştırdım, öksürükte çok sıkıştığınızda benical bir ölçek gece öneriyorsunuz. Eğer kuru bir öksürükse ki iki hafta kadar önce geceleri çok hafif kısa kısa başladı nedeni ne olur ,yani kuru öksürük yapan gripal enf. Da varmıdır?Babamız ısrarla , ver çocuk rahatlasın ! diyor .ama ben belirtisiz grip olduğu için mikropları aşağı indirir diye , öksürmekten midesi kalksada sabrediyorum ,ama anlatamıyorum.beni dövecek nerede ise .çocuk 4 yaşında önerilerinizle büyütüyorum zararını görmedim ,hatırlarsanız 22 mayısta muayeneye gelmiştik .gripten başka hiçbir hastalığımız olmadı. Bu adam anlamıyor. Düzenleyen kıvanç - 09 Tem 2014 Saat 02:35 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Tem 2014 Saat 10:49 |
|
1- Oncelikle yastigini yukseltin, odasi serin olsun, gene Limonlu bal verin, Serum fiz ile burun temizligini yapin ve ColdMix; 2 damla yastigina damlatin..
2- Bunlarla halledemezseniz, ve balgam-akinti YOKSA, 1 olcek Benical verin ama gozunuz ustunde olsun. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 09 Tem 2014 Saat 10:50 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|