|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Kzy12 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 May 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 147 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Tem 2014 Saat 22:38 |
hocam 23 aylık oğlumda nisandaki hastalığından kalan kuru öksürük vardı.dönem dönem azaldı.şu andada sadece ya gece uykusunda ama genelde öğle uykusunda oluyor ve öksürükten uyanıyor pozisyon değiştirince düzeliyor. uyanıkken genelde öksürük yok sayılır. fakat son 2 aydır bu zamana kadar hiç salyası olmayan çocuğun aşırı salyası başladı.musluk gibi.dişten olmaz dediğinizi bilmiyorum.ama son azılar çıkıyor etkilermi acaba birde ara ara ağzı açık uyumaya başladı.son kontrolunde öksürükle ilgilide doktorumuz memeyi artık kesmemiz gerektiğini yatarak emdiği için reflü olabileceğini yada süt otiti olabileceğini söylemişti.salya o zaman yoktu.sizce reflü olabilirmi.reflü öksürük yapabilimiş.salya yüzünden bağırsak kurdundan da şüphelendim poposunda beyaz minik şeyler gördüm ama hareket etmediği için emin olamadım siz hareket etmesi lazım demişsiniz.yada geniz eti oluşumu olabilirmi.yorumunuz nedir hocam çok teşekkürler.
not(hocam öksürük sanki yatmadan domatesli bişey yediğinde çok artıyo)
Düzenleyen Kzy12 - 25 Tem 2014 Saat 22:54 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118683 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Bazi Griplerden sonra, oksuruk bu sekilde devam edebilir. Bir tedavi gerekmez, kendiliginden duzelecek.
2- Salyasi, agiz acik uyudugu icin oluyor. Belliki, Grip sonrasi bogazindaki lenf bezleri buyumus, rahat nefes alamiyor. Bunlarda kendiliginden duzelir. Serum fiz ve ColdMix rahatlatirlar. 3- Bu yasta "Reflu" teshisini bir tek Turk doktorlari koyarlar.. Bu sacmaliklara sakin kanmayin. 4- Kesinlikle "Barsak kurdu" degil, bu yasta olmasi zaten cok guc. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|