Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - HIRILTILI ÖKSÜRÜK
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumHIRILTILI ÖKSÜRÜK

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
DERYABENCE Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 101
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı DERYABENCE Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: HIRILTILI ÖKSÜRÜK
    Gönderim Zamanı: 25 Eyl 2014 Saat 01:06
Kadir hocam 3 gün önce oğlum da  burun akıntısıve hapsirma başladı. Bu günde neredeyse boğulacak gibi oksuruyor. Öksürüğü  hırıltılı. Şuan a kadar hiç bir ilaç kullanmadım.  Cold mix , bal- limon ve serum fizyolojik kullanıyorum.  Ateş 38 dereceyi geçmediği için ağrı kesici vermiyorum 
Hocam size sormak istediğim şey 
1.bu öksürüğün kaç gün sürmesi normal ve bu sürede ateş normal mi? 
2.ve başka yapabileceğim bir şeyvar mi  oğlumu rahatlatmak için
 Bu arada oğlum 20 aylik
11.7 kilo 88 cm birde bana gelişimini değerlendirirseniz çok sevinirim
şimdiden teşekkürler
Derya
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118980
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Eyl 2014 Saat 06:53
1- Oksuruk sizin koruyucunuz....Esas oksurugu keserseniz basiniz belaya girer. SAKIN Turk doktorlarinin oksuruk ile ilgili hicbir dediklerini uygulamayin. Onlar oksurugun bir hastalik oldugunu zannederler. Oksuruk gerektigi surece devam eder, mikroplar atilincada kendiliginden gecer.
2- Benim anlattiklarim. ASLA oksuruk kesme metodu degildir... Benim anlattiklarim, SADECE; oksurugun etkisini arttirir ve cocuk daha az oksurmek zorunda kalir.
3- 6cm boy fazlasi. 100gram agirlik fazlasi var.
Yukarı Dön
DERYABENCE Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 101
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı DERYABENCE Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Eyl 2014 Saat 21:11
Çok teşekkürler kadir hocam.
Derya
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.