|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
özge@ipek ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Kas 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı özge@ipek
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Eki 2014 Saat 15:28 |
![]() Düzenleyen Gamze - 31 Eki 2014 Saat 22:57 |
|
![]() |
|
özge@ipek ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Kas 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı özge@ipek
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir bey kızım 2009 dogumlu cuma ateslendi 40 ı buldu ates dusurucu vermedim sabaha dustu.gece kustu.siddetli karın ve bas agrısı vardı.dili hafif beyaz koku hafifti agzında. ertesı gun 2 defe ishal ve kusma oldu.bugün sadece balgamlı öksuruk var. kan thlili devlt has yapmyıp antbytk yasıyorlar vermiyorum bende.kızımın atesi cıkarken yuzunde nokta kadar basladı ve kasınarak yanaga yayıldı kabartı kısa surede gecti diger yanakta çıktı 2 gun bu sekilde kendisi çıkıp kayboldu bu nedir? öneml midir? gecen senede ateslenınce aynı sekılde kolunda cıktı ve kayboldu.atesle mi ilgili?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı özge@ipek
![]() ![]() ![]() ![]() |
beta olmus olsa ve kızımda antibiyotik kullanmadık zararı olur mu? gecen sene 4-5 gun ateslendi kan tahlil yapılmadı beta diyerek ben razı olmadım ama penicilin 1 kere yapıldı. kesin teshis yok bişey yok mecburuz doktorlara.senede 1-2 defa ateslenir kızım sızın söylediklerinizi uygularım.doktorlara guvenemiyorum gereksiz bir sürü ilaç.el ayak agız hastalığını gecirdi gecen kış gereksiz antibiyotik kullandik..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|