Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Düşmeler & Çarpmalar & Yaralanmalar ve Ortopedi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - BIÇAK KESİĞİ - İLTİHAP
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumBIÇAK KESİĞİ - İLTİHAP

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
asyaeren Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 117
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı asyaeren Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: BIÇAK KESİĞİ - İLTİHAP
    Gönderim Zamanı: 23 Oca 2015 Saat 14:37

Hocam Merhaba;

Resimdeki bebek bir yakınımın oğlu 1 yaşında parmağını bıçakla kesmiş. Bir kaç doktora gitmişler her doktor farklı bir krem vermiş. sonuç bu...
ben şimdi öğrendim fotoğrafı görünce hemen size sormak istedim. krem isimlerini bilmiyorum şuan ama isterseniz öğreneceğim. 
Sonuç daha vahim olmadan bizi lütfen yönlendirim hocam.
sevgi ve saygılarımızla... 

Asyaerenn
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118601
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Oca 2015 Saat 19:08
Krem kullandiklari icin,( bilhassa Kortizonlu krem kullanilinca) iste boyle si......!!

1- Oksijenli su ile temizlik yapilacak.
2- Batticon surulup, ACIKTA BIRAKILACAK... ASLA SARILMAYACAK...
Yukarı Dön
asyaeren Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı asyaeren Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Oca 2015 Saat 19:18
Çok teşekkürler hocam. İleteceğim dediklerinizi. 
Asyaerenn
Yukarı Dön
asyaeren Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı asyaeren Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Oca 2015 Saat 19:23

Hocam şimdi konuştum, hastaneye yatırıp antibiyotik tedavisi başlıyorlarmış... 
küçücük bebek? bir parmak kesiği!?
Asyaerenn
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Oca 2015 Saat 22:56
Manyak bunlar yaa!!!

Soyleyin, benim dediklerim yapsinlar, zaten 2-3 gunde duzelir.
Simdiki Turk doktorlari nelere "kadir" goruyorsunuz... Doktora hic gitmeselerdi, simdiye kadar iyilesmisti..
Hem Kortizonlu krem verirler, ondan sonrada antibiyotik vermeye kalkarlar,
Yukarı Dön
asyaeren Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı asyaeren Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Oca 2015 Saat 13:06
Tekrar tekrar teşekkür ederim hocam.  sevgiler.
Asyaerenn
Yukarı Dön
asyaeren Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı asyaeren Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Oca 2015 Saat 15:17
Atam 'Beni Türk hekimlerine emanet ediniz'  demiş ama emanet olmaya korkuyoruz ne yazık ki. İyi hekimleri bulmak çok zor çok. 
Cahilliğimize, araştırmadan yöneltilen sorularımıza ve hazırcılığımıza sabır gösterdiğiniz teşekkürler hocam. Kendi adıma aklım aldığınca yazılarınızı okuyup dediklerinizi anlamaya ve uygulamaya çalışıyorum. 
Asyaerenn
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Oca 2015 Saat 22:22
Ataturk'un oyle bir lafi yok!!! O zamanki partililerin uydurmasi...
"Saglam kafa, saglam vucutta" lafi'da Ataturk'un degildir, Roma imparatoru Sezar soylemistir.. Zaten boyle yalanlarla o zamanin aptal politikacilari bugunun dincilerinin agizina sakiz vermislerdir...

Ataturk'un Siroz'dan oldugu de YALANDIR.. O gunku aptal Proflar, Ataturk'teki kasintilarin sebebini bulamamislar, yok "Karinca isirmis" yok bilmem ne diye Atayi oyalamislardir... Avusturya'dan gelen doktor, daha odaya girer girmez, odadaki idrar kokusundan, Ataturk'de Bobrek yetmezligi oldugunu anlamis ve kasintilarin, bobreklerle atilamayan Ure'nin, ciltten atilmasi sonucu bu kasintilarin oldugunu gostermistir...Uygun tedavi ile Atayi rahatlatmistir.. Mosmor olan o zamanin doktorlari da; Bu fahis hatanin Turk milletinden saklanabilmesi icin, boyle uydurma laflar icat etmisler ve Siroz hastaligini on plana cikarmislardir.. Siz bilmezsinin, o Turk doktorlarinin ne namussuz olduklarini... Nazi Almanyasi'ndan; Turkiye'ye kacan Alman ilim adamlarini nasil kacirdiklarini bir bilseniz, akliniz durur.. Ataturk olmasa idi, bu supruntu hocalar, o Almanlarin tekini bile sokmazlardi, ulkeye.. Kacirmak icinde ellerinden geleni yaptilar..Eger O Alman hocalar kalsalardi, bugun Turkiyenin en az 2 tane Nobeli olurdu.. O Nobeller, Amerika'nin oldu..

Yani, konustukca, hatirladikca, asabim bozuluyor... Kadin dogumcularin en cok kullandiklari "Pap Smear" testini bulan doktorun, Istanbul Universitesinden kacirilan (kovulan) Papanicolai adinda bir Istanbul Rumu oldugunu kaciniz biliyor???

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 24 Oca 2015 Saat 22:29
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.