Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - öksürük hırıltı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumöksürük hırıltı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
GÜLGÜLAY Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 14
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı GÜLGÜLAY Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: öksürük hırıltı
    Gönderim Zamanı: 23 Şub 2015 Saat 13:07
Oglum 4 ayını yeni bitirdi 1ay önce hastaneye yattık öksürük ve balgamdan ventolin ve pulmucort verdiler soguk buhar tedavisi ile ama simdi öksürünce tekrarlamasından korkuyorum evde nebilizatör ve su buhar makinası aldık evde ventolin ve pulmucort verelimmi arada yoksa neler yapalım baska burnunu serum fizyoloji ile sürekli temizliyorum ek besinlerde basladık anne sütü olmadıgında neler önerirsiniz neler verelim bagısıklık sistemini kuvvetlendirmek için ve öksürük balgam için evde nasıl tedavi önerirsiniz hocam dr bize sürekli hastalanır hastanede yatarsınız dedi cok korkuyorum dısarı cıkmıyoruz hastalanacak diye lütfen yardımcı olun
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 121252
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Şub 2015 Saat 19:00
Kortizon olan, Pulmicortu kullandiginiz icin, ikinci Grip daha agir gececek..Sadece, benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin.

" dr bize sürekli hastalanır hastanede yatarsınız dedi "

Tabiiki boyle der... Biliyor yedigi halti, bu ilaclari kullanan her hasta eninde sonunda hastanelik olur... Butun bu donen bu dolaplar, bu sahtekar doktorlarin verdigi ilaclar yuzunden oluyor..

Kazigin, sunturlusunu yemissiniz!!! Cok okumaniz lazim, yoksa 4 aylik bir bebege bile Ventolin, Pulmicort verecek kadar gozu donmus bu sahtekarlar yuzunden, cocugunuzun basina bir is gelir...

Ilaclarin icini bir zahmet okuyun... Bebeginizin yasamasi bile bir mucize!!
Bu sahtekarlari, kendileri gibi SAHTEKAR olan Universiteler yetistiyorlar.. Devletin, zaten umurunda bile degil, onun tek derdi, bu "It surusu" kadar cok acilan Hastanelerin acilirken aldiklari Kredilerin, geri donusumu.... Tek kurtulusunuz, yazilarimi okumanizda.. Okuyun, zaten sizin gibi kurbanlarin baslarina gelenleri goreceksiniz.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 23 Şub 2015 Saat 19:01
Yukarı Dön
GÜLGÜLAY Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı GÜLGÜLAY Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Şub 2015 Saat 22:43
hocam biz ne yapabilirdikki cocuk nefes almakta zorluk cekıyordu nefes alırken kaburgalarının orda çöküntü oluşuyordu dr yatması lazım burda kontrol altına almamız gerekiyor dedi bizde denize düşen yılana sarılır misali mecbur uymak zorunda kaldık 3 gün yattık hastanede çıkarken anladık yanlış yaptığımızı hastane olmuş bir ticarethane dr adıda eryaman hastanesi ali dinçoğuz
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Şub 2015 Saat 22:55
Maalesef, DUZEN hep ayni...
1- Once; Peditus, Aferin, Asist, Ventolin gibi ilaclar verilir...
2- Bu ilaclarin etkisi ile hiriltilar baslayincada; Flixotide, Nasocort gibi kortizonlu spreyler, Prednol igneleri yapilir.
3- Kortizon etkisi ile virusler butun akcigerlere yayilinca da, hastanelere yatirirlar.. YERSENIZ...
Yukarı Dön
GÜLGÜLAY Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı GÜLGÜLAY Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Şub 2015 Saat 19:49
hocam ilk bebegimiz bişey bilmiyoruz yedik valla prednol iğnede oldu tabiki şimdi okuyunca kendime kızıyorum ne yapalım hocam peki biz ne tavsiye edersiniz anne sütü cok almadı dısarı cıkarmıyorum hasta olcak yıne hastanede yatcaz diye inanın yazılarınızıda okudum hocam tabiki bana öneriniz nedir neler yapabilirim evde ek besinede basladım neler verim 4 ayı yebi bitirdik

Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Şub 2015 Saat 23:07
rahat olun.. Bilinki, bir daha Grip oldugunda, sadece benim dediklerimi yaparsaniz, cocugunuza hicbir sey olmaz... Benim hicbir hastam; 35 sene serbest hekimligim suresince, hastaneye yatmadi. Gunumuzdeki butun bu KEPAZELIKLER, bu sahtekar doktorlarin verdikleri ilaclar yuzunden oluyor.. Verdikleri ilaclarla cocuklariniz hastanelik oluyorlar.. Meslek hayatim boyumca, benim hicbir hastam: Aferin, Peditus veya baska isimde oksuruk surubu, Ventolin, Sudafed, Actifed, Actidem, Asist (ve benzerleri) ilaclari kullanmadilar.. Bu sebeplede, hicbir kortizonlu sprey veya igneyede gerek kalmadi.. Bunlarida kullanmadiklari icin, hicbiri de hastaneye yatmadi..
Bu doktorlardan uzak durun.
Yukarı Dön
GÜLGÜLAY Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı GÜLGÜLAY Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Şub 2015 Saat 12:52
evt hocam haklısınız tsk ederim anlayışınız için yazınızı okumaya calısıyorum ama bu dosya kapatılmıs dıyor okuyamıyorum peki hocam ben evde nasıl bi tedavi yapabilirim anne sütü almıyor artık sütüm yok cünki ben neler yapabilirim ek gıdayada basladım beni bilgilendirirseniz sevinirim ilginize cok tsk ederim hocam
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Şub 2015 Saat 18:15
Moderator arkadasa danistinizmi???
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2026 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.