|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
iremkuzeyildiz ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ara 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 102 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı iremkuzeyildiz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Şub 2015 Saat 17:14 |
Hicam merhaba 3 aylik bebegimin kakasi dogdugu gunden beri hep koyu yesil ve kotu kokulu yesil olmasinin nedeni cok beslenmesi dediginiz icin bu zamana kadar onemsemedim ama yaklasik 1 aydir kakasinda daha koyu renkte balgamlar var kontrolunu yapan doktora oglumun bezini goturdum dizanteri oldugunu soyledi flagyl diye bi surup verdi kullanmadan once size sormak istedim kullanmalimiyim bu arada oglum gunde 5.6 kere kaka yapiyir ve bazen bezinden tasip kiyafetlerine gececek kadar cok oluyor sadece anne sutuyle besleniyor
|
|
Irem.kuzey
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118980 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kilo kaybi varsa, hastaliktir, kilo fazlasi varsa, cok yediginden o sekilde kaka yapiyordur..
3 aylik cocukta; Dizanteri olmaz, sacmalamis.. Eski mailleri okuyun.. Yoksa, bir defa bu sahtekarlarin ellerine bir duserseniz, avuc kadar bebeye "KOlonoskopi" bile yaparlar. |
|
![]() |
|
iremkuzeyildiz ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ara 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 102 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı iremkuzeyildiz
Kilo kaybi olmadi bu zamana kadar 2800 kg ile erken dogdu 3 ayinda 6100 kg idi peki balgam olmasinin nedeni ne olabilir
|
|
Irem.kuzey
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118980 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kakada "balgam" gibi gordukleriniz, Kalin barsagin ifrazati.. Asri beslenelerde olur. Dedigim gibi, hastaliktan olsa idi, bariz kilo kaybi olurdu.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı iremkuzeyildiz
Anladim hocam tesekur ederim
|
|
Irem.kuzey
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|