|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aslinaz35 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Tem 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 25 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aslinaz35
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Mar 2015 Saat 23:17 |
hocam merhabalar iyi ki varsınız
kızımın geçen hafta kulağı ağrıdı bir KBB ciye götürdüm orta kulak iltihabı teshis etti ama yemedim tabi bize augmentin ibufen iliadin ve deloday şurup verdi.ben sadece 5 gün günde 3 kez illiadın sprey kullandım ve birde ağrısı oldukça ibufen :) bugün kontrolümüz vardı ve tabiki kulağımız iyileşmiş fakat sıvı var daha dedi nasacort yazıyorum size dedi 2 hafta kullanın getirin dedi belki sıvı azalmazsa 2 hafta daha kullanın diyebilirim dedi anlam veremedim illiadini 2 gün önce kestim şimdi napayım hocam illiadin mi kullanayım nasıl bir yol izleyeyim kızım 27 aylık 14 kilo 98 cm
|
|
sağlıkla mutlulukla yaşayalım
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118601 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yerseniz.. Sahtekarligin;2.safhasina gecmis.. Nasocort ile butun Viruslerin hic belirti vermeden solunum yollarini istila etmesini istiyor. Ondan sonra da, 1 cuval ise yaramaz ilaclarla sizi biktirana kadar git-gel yapacak, en sonunda siz pes edip, Ameliyata razi olacaksiniz. Yerseniz!!
Kulakta sivi, zaten devamli vardir.. Hadise, cocugun yeri-gogu yikacak kadar, sivi birikip agri yapmasinda... AGRI YOKSA, SIVIDA YOK DEMEKTIR.. Tam sahtekar.. |
|
![]() |
|
selcen ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eki 2014 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 163 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam konu arasına giriyorum ama Bugün bi çocuk geldi orta kulak iltihabı imiş lateral servikal istemi yapilmis kbbci tarafından. Çocuğu kurşun ile koruyarak filmi çektim. Bu doktor sürekli çocukları geniz eti ameliyatı için bize yollar. Bi çok aileyi vazgecirdim. Bu ilk defa oldu. Gerçekten enfeksiyon için röntgen anlamsiz değil mi? Ben bu doktoru sikayet edecek bi merci bulabilir miyim
|
|
![]() |
|
aslinaz35 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Tem 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 25 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aslinaz35
sağolun hocam iyiy ki varsnız şu durumda ben hiç birşey kullanmayacağım değil mi emin olmak için soruyorum illiadine devam mı yoksa hiç bişi kullanmayacakmıyım
|
|
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118601 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
-selcen: Maalesef, Turkiyede; DUZEN BOYLE!!! Duzulenler degismiyor.
KBB'ciler butun derdi, illede Ameliyat!!! Kime sikayet edeceksinizki??? Sikayet edeceginiz makam ile o doktor, ortak calisiyor bile olabilir.. O filmleri sirf, aileyi ikna edebilmek icin cektiriyorlar.. Sanki aileler, Rontgene bakip, bir sey anlayabilecekler. Dogru, Enfeksiyon icin, rontgen cektirmek kadar anlamsiz bir is olamaz, ama orasi Turkiye!!! -aslinaz35: Kulak agrisi oldugunda; Iliadin damlayi kullanin. Eski mailleri iyi okuyun. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aslinaz35
valla hocam okuyorum sürekli eski maillerde de devam edin dediğiniz olmuş etmeyin dediğiniz olmuş 2.kür için o yuzden ısrarla sordum hocam
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|