Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - orta kulak - teşekkür için
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumorta kulak - teşekkür için

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
aslinaz35 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 25
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı aslinaz35 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: orta kulak - teşekkür için
    Gönderim Zamanı: 04 Mar 2015 Saat 23:17
hocam merhabalar iyi ki varsınız 
kızımın   geçen hafta kulağı ağrıdı bir KBB ciye götürdüm  orta kulak iltihabı teshis etti ama yemedim tabi bize augmentin ibufen iliadin ve deloday şurup verdi.ben sadece 5 gün günde 3 kez illiadın sprey kullandım ve birde ağrısı oldukça ibufen :) bugün kontrolümüz vardı ve tabiki kulağımız iyileşmiş fakat sıvı var daha dedi nasacort yazıyorum size dedi 2 hafta kullanın getirin dedi belki sıvı azalmazsa 2 hafta daha kullanın diyebilirim dedi anlam veremedim illiadini 2 gün önce kestim şimdi napayım hocam illiadin mi kullanayım nasıl bir yol izleyeyim kızım 27 aylık 14 kilo 98 cm 
sağlıkla mutlulukla yaşayalım
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118601
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Mar 2015 Saat 00:54
Yerseniz.. Sahtekarligin;2.safhasina gecmis.. Nasocort ile butun Viruslerin hic belirti vermeden solunum yollarini istila etmesini istiyor. Ondan sonra da, 1 cuval ise yaramaz ilaclarla sizi biktirana kadar git-gel yapacak, en sonunda siz pes edip, Ameliyata razi olacaksiniz. Yerseniz!!
Kulakta sivi, zaten devamli vardir.. Hadise, cocugun yeri-gogu yikacak kadar, sivi birikip agri yapmasinda... AGRI YOKSA, SIVIDA YOK DEMEKTIR..
Tam sahtekar..
Yukarı Dön
selcen Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 163
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı selcen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Mar 2015 Saat 19:30
Hocam konu arasına giriyorum ama Bugün bi çocuk geldi orta kulak iltihabı imiş lateral servikal istemi yapilmis kbbci tarafından. Çocuğu kurşun ile koruyarak filmi çektim. Bu doktor sürekli çocukları geniz eti ameliyatı için bize yollar. Bi çok aileyi vazgecirdim. Bu ilk defa oldu. Gerçekten enfeksiyon için röntgen anlamsiz değil mi? Ben bu doktoru sikayet edecek bi merci bulabilir miyim
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı aslinaz35 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Mar 2015 Saat 20:41
sağolun hocam iyiy ki varsnız şu durumda ben hiç birşey kullanmayacağım değil mi emin olmak için soruyorum illiadine devam mı yoksa hiç bişi kullanmayacakmıyım 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118601
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Mar 2015 Saat 21:43
-selcen: Maalesef, Turkiyede; DUZEN BOYLE!!! Duzulenler degismiyor.
KBB'ciler butun derdi, illede Ameliyat!!! Kime sikayet edeceksinizki??? Sikayet edeceginiz makam ile o doktor, ortak calisiyor bile olabilir.. O filmleri sirf, aileyi ikna edebilmek icin cektiriyorlar.. Sanki aileler, Rontgene bakip, bir sey anlayabilecekler. Dogru, Enfeksiyon icin, rontgen cektirmek kadar anlamsiz bir is olamaz, ama orasi Turkiye!!!

-aslinaz35: Kulak agrisi oldugunda; Iliadin damlayi kullanin. Eski mailleri iyi okuyun.
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı aslinaz35 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Mar 2015 Saat 22:17
valla hocam okuyorum sürekli eski maillerde de devam edin dediğiniz olmuş etmeyin dediğiniz olmuş 2.kür için o yuzden ısrarla sordum hocam

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.