|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
emir0101 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Nis 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 15 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Nis 2015 Saat 08:13 |
Hocam mrb gunaydin yazilsrinizdan kutu sütü onermissiniz. Ben kendi ogluma mamayi biraktim dun itibariyle kutu süt veriyorum. (Yanliz normal kutu süt deam degil) 700 cc ye yakin süt iciyor severek iciyor.nnormalmi bu sekilde süt icmesi...diger aralarda kahvalti.oglen yemegi, ve meyvesini yer maşallah istahlidir.yeme sorunumuz hic yok.. 9 ay 1 günlük oglum 45 cm 2850 gr dogdu . şuanki boyu 72 cm 9.600
Gr tesekkur ederim hocam saygilar..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118683 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Gunde; EN AZ: 600ml sut diyorum, ust sinir yok, isterse Amerikali cocuklar gibi; 2 litre icsin.. Burada (Arizona) satilan sutleri bir gorseniz, 1 Galonluk iki plastik sise, bir Karton kutu icinde satiliyor.Yani toplamda;8 litre eder. Burada oyle, yarim veya 1 litrelik sut kutusu yok.. Hep Galon ile satiliyor. Siz bakmayin, kelek Turk doktorlarina, onlar Mama firmalarina "gobekten bagli" sarlatanlar olduklarindan, sut dusmanligi yaparlar.
2- 2cm boy, 800gram agirlik fazlasi var. Boy-kilo takibini, ilk sayfadaki "Kilo-Boy" cetvelinden takip edebilirsiniz. Dikkat edin, Kiz-Erkek farklidir. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 23 Nis 2015 Saat 18:24 |
|
![]() |
|
emir0101 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Nis 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 15 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam kuzeniminde 18 aylik bir oglu var hicbirsey yemiyor agzina aldiginda kusuyor.yemek yemesi icin ne yapilmasi lazim.boyu 81 kilosu 10.100 gr .32 haftalikken dogum yapti tesekkurler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118683 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
900gram eksigi var...
Gunde; 2x yarim olcek(2.5ml) Sipraktin versinler, 5 gun kullanip, 3 gun ara versinler. Ilac ile ilgili soracaklari varsa, LUTFEN ESKI MAILLERI OKUSUNLAR. |
|
![]() |
|
erenturker ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eki 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 36 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erenturker
Merhaba hocam,
Oglum neredeyse 4 bucuk yasinda. boyu 103.5cm , kilosu 18kg Son dort aydir boyu sadece 0.5cm uzadi. Babasi ve ben cokta ufak tefek olmamamiza ragmen akrani olan arkadaslarimin cocuklarindan -kizlar dahil- hep daha kucuk oldu. ama yine de her ay biraz uzuyordu. Ancak son aylardaki yavaslama beni biraz endiselendirdi. Malesef sut icmiyor. Gunde bir bardak kefir yada bir kase yogurdu anca tuketiyor. sizin yorumunuzu rica edecegim. cok tesekkurler.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Gunluk; 600ml sut veya sutlu gidayi, BIR SEKILDE, icirin(yedirin).. Dondurma bile dahil..
Sutu SOGUK verin. Ilik veya sicak VERMEYIN... |
|
![]() |
|
erenturker ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eki 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 36 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erenturker
Hocam merhaba ,
ogluma senede bir dvit3 ampul veriyorum simdeye kadar Aralik ayini tercih ettim. Yaz aylarinda verilse daha etkili olur mu ? Tesekkurler
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Senede 1 verildiginden, bir fark olmaz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|